US-kryptobörsen FTX:s grundare Sam Bankman-Fried missbrukade Ukraina att tvätta miljarder för Demokraterna i Mellanårsvalet

2022-11-15 06:37

Knäpptyst i fulmedia och även alternativa om en gigantisk penningtvätt-skandal i USA genomfört av det amerikanska Demokratiska valfuskpartiet och den amerikanska kryptobörsen FTX och hans grundare Sam Bankman-Fried, även en storspelare för Klaus Schwab och WEF.

Över en miljard dollar har försvunnit från FTX på Bahamas, ett jätte bedrägeri. FTX är nu i konkurs. Stora delar av FTX:s krypterade pengar insamlades och skickades till korrupta Ukraina med lögnpropagandan att hjälpa landet mot Ryssland. Det förtegs dock att Blod-Zelenskyj och andra skickade pengarna i smyg tillbaka till Demokraternas valrörelse i USA för att underlätta deras valfusk i Mellanårsvalet, Midterms.

FTX var efter ökände George Soros den största penningtvättautomaten till fördel för US-president Biden och hans Demokratiska parti. Biden och hans son Hunter hade tidigare byggt upp kriminella band till Ukraina i Burismaskandalen, vilket media förteg för att stötta senile Joe Biden.

Vilket extremt kriminellt land USA har blivit!

 

Redacted med Clayton Morris är censurerat på YT,

https://redacted.inc/youtube-censors-redacted-again/

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.