HAARP Magnetometer bevisar japanska Tsunami Massmordet

Sunday, 11 March 2012 20:14

THE SMOKING GUN

"HAARP magnetometer data ger bevis på att Japan jordbävningen inte var ett naturligt förekommande skalv – det utlöstes. Dessa data visar oss att en HAARP militär installation sände den kända signaturen frekvensen jordbävning för att utlösa en större jordbävning. Sändningen var troligen överförs från ett flytande HAARP system som det flytande havsbaserade X-band radar plattform som kan flyttas överallt i Stilla havet eller Atlanten under skydd av en transportör strejk – liksom USS Ronald Regan. Var någonstans var USS Ronald Reagan på morgonen den 11 mars 2011? Enligt en Stars & Stripes 9 mars 2011 rapport – så var hon i faggorna." skriver Palanthir den 19 mars 2011.

Källor på engelska (English) finns här och här.

"Är detta bevis eller bara en massa nonsens fäst vid en grundlös konspirationsteori och hänsynslöst offentliggöras av en knäppskalle? Ovanstående bild är  HAARP havsbaserade X-band radar (SBX) plattform* som existerar – inte en konspirationsteori. Det föregående länk är till USA: s flotta hemsida. Vad sitter på toppen av däck SBX är en infasnings antenn – en nyckelkomponent i Missile Defense Agency (MDA) GMD system – uppenbarligen inte en konspirationsteori." fortsätter Palanthir.

* Av visst intresse för svenska läsare, kanske också är att själva plattformen, ursprungligen en oljeborrningsplattform, bygger på ett svenskt koncept - GVA-plattformen.

San Diego-based USS Ronald Reagan hangarfartyg

Den 11 mars 2011, kom många pressmeddelanden om att USS Ronald Reagan, var på väg till Japan för att ge humanitär hjälp. Detta skäl är skrattretande. Hur kan ett hangarfartyg ge optimal humanitär hjälp, så långsamt som de färdas och dessutom är ett hangarfartyg inte konstruerat för att hjälpa till efter en tsunami? Det verkliga skälet var naturligtvis att skrämma Japan till tystnad. Eftersom universitet i Tokyo har en mätstation för HAARP:s aktiviteter och Japan både hade hotats och utsatts för tidigare jordbävningar av USA, så är det ganska självklart att de japanska politikerna, visste om att USA* hade utlöst tsunamin.
* Eftersom USA tycks sakna motiv för en attack mot Japan, kanske man bättre förstår saken om man vet att Japan hade erbjudit sig att anrika uran åt Iran, och att USA:s utrikespolitik helt anses stå under sionistisk kontroll.

När de första rapporterna kom för ett år sedan, om den fruktansvärda tsunamin i Japan, den 11 mars 2011, så kände jag intuitivt att HAARP hade slagit till igen. Jag visste ju vad Forbes-journalisten Benjamin Fulford, hade grävt fram. Då hade jag precis börjat arbeta med White TV, för att offentliggöra nedtystad information om M/S Estonia och andra ämnen, och var mycket sugen på att direkt ta upp detta glödheta ämne.

Var tsunamin ytterligare ett amerikanskt massmord mot japaner, precis som i Hiroshima och Nagasaki? Det förhöll sig nämligen så att Japan, redan innan USA släppte sina atombomber över Japan, hade erbjudit sig att kapitulera, och detta under samma villkor som skedde efter det att atombomberna fällts. USA:s fällande av två atombomber över en oskyldig japansk civilbefolkning, var därför militärt helt onödig och handlade inte om att få slut på kriget med Japan, utan mer om att testa atombombens verkningar i olika typer av terräng. Dessutom hade USA ett behov av att skicka en signal över världen om hur mäktiga de hade blivit.
Anm: Den som vill läsa lite skattefinansierade historiska lögner och nutidspropaganda om atombombernas nyttjande mot Japan, kan besöka Forum för Levande Historias hemsida.

Ytterligare en aspekt av det första nyttjandet av atombomben i krig, var att USA inte hade kunnat få fram någon detonator för atombomben. Detta, världens första nyttjande av atombomber, skedde därför med bomber utvecklade under Nazi-Tyskland och tagna som krigsbyte av USA.

Åter till tsunamin, så avstod jag för tidpunkten för händelsen, att publicera mina misstankar om att HAARP hade förorsakat tsunamin. Jag tyckte att bevisläget vid den tidpunkten var ganska svagt, men samlade dock mycket material, inte minst bilderna från HAARP-magnetometern. När jag nu åter ville ta fram bevismaterial, visade det sig att förvånansvärt mycket hade plockats bort från nätet; med andra ord: en systematisk mörkläggning pågår. Jag hade för ett år sedan, inte lärt mig hur man laddar ner videos från YouTube ...

 

Se även White TV:s andra inslag om HAARP: Jordbävningsmaskinen, HAARP har Plasma-Kikarsikte, Jorden som Vapen, NASA bekräftar HAARP-massmordet. Sverige och Norge med i HAARP-konspirationen, Rysska Vädervapen, 10 km djup= HAARP Insikation, US-Försvarsminister erkänner Väder-vapen, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, Sverige med i väderkriget mot Iran,