Jordbävningar på 10 km djup = Indikation på HAARP

2012-04-02 17:22

Jag har hört från flera initierade källor, att djupet av epicentret på precis 10 km skall avslöja, att HAARP orsakade en jordbävning. På detta djup är vatten av naturliga skäl nära kokpunkten och har ett tryck av 1000 kg/cm2. Därför behövs endast en liten tillsats av energi för att få vattnet att koka. Detta anses sedan trigga de tektoniska plattor, som redan är jordbävningsbenägna, att erhålla en sista kick, som utlöser en jordbävning eller tsunami.

Många fasansfulla jordbävningar, som tidigt misstänkts förorsakade av HAARP har startat på 10 km djup. Dessutom har jordbävningar med epicentrum på detta djup, ökat markant i antal sedan HAARP-teknologin etablerades. Man kan själv se detta på denna hemsida, genom att ändra datum och djup.

Tsunamin 2004 i Sydostasien, där hundratals svenskar dog, utlöstes på 10 km djup. HAARP-systemen LOIS och EISCAT fanns då redan etablerat. Därför bör vi ställa oss frågan om Sverige bidrog till att utlösa tsunamin i december 2004? Var det därför tsunamibanden hemligstämplades?

Andra hemska jordbävningar med epicentrum på 1 mils djup, har varit den i Kina 2008, Fukushima 2011 och Haiti 2010, där Venezuelas president gick ut officiellt och beskyllde USA för att ha nyttjat HAARP för att utlösa den på Haiti.

Den ovanliga jordbävningen i Sverige i december 2008  i Skåne, hade även den sitt epicentrum på 10 km djup.

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP:

HAARP har Plasma-Kikarsikte,

Planeten Jord missbruks som vapen,

HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet,

NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin,

Sverige och Norge med i HAARP-konspirationen,

Rysska Väder-vapen, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA,

US-försvarasminister medger vädervapen