Aftonbladet medskyldig till mordet på Ida, 21, 19-åringen oskyldig

Monday, 07 December 2015 14:41

källa; om Oisín Cantwell hade uppfyllt sin journalistiska plikt och gjort sig kunnig om mind control efter White TV:s personliga upplysning därom under Almedalsveckan, hade Ida kanske kunnat vara vid liv idag

Jag väntade bara på de uppgifter, som idag framkommit om mordet på Ida, 21, som mördades på Runby motionsspår i Upplands Väsby den 5 augusti 2015. Redan de första nyheterna om fallet Ida tydde på att 19-åringen fjärrstyrdes med mind control teknologin. Det fanns inget motiv, offret valdes slumpvis, gärningsmannen gör det lätt för polisen.

Men idag kom klara bevis att 19-åringen själv fallit offer för mind control teknologin, som är över 60 år gammal och med vilken man kan styra vissa människor att begå grova våldsbrott, självmord eller annat som den fjärrstyrande tjänstemannen på några av säkerhetstjänsterna befinner för lämpligt.

AB redogör för några avslöjande detaljer, som entydigt bevisar mind control:

1. ”Det blixtrade till i huvudet”

2. 19-åringen mötte Ida Johansson i motionsspåret den där sommarkvällen och "bara följde en impuls".

3. det enda han kunde tänka när han såg Ida var: "Döda".

4. – Det var som att jag inte kunde kontrollera mig, inte styra mig själv, säger han i polisförhör.

5. redan vid första förhöret erkände 19-åringen direkt att han dödat Ida.

6. erkänner dråp och inte mord, då han märker att det var någon annan som överstyrde honom

7. "Han säger att han tidigare aldrig sett Ida.  .... 19-åringen kan inte förklara varför det blev just Ida han gav sig på. Det var ingenting med hur hon såg ut eller hur hon förde sig.

Det var bara slumpen."

8. "Men när han såg henne där i spåret kunde hans hjärna bara tänka en sak:

– Döda, säger han i förhör.

Förhörsledaren: Du ville döda henne?

– Mmm. Jag hade som, vad ska jag säga, det kändes som att någon annan styrde." (röd genom White TV)

9. – När jag såg henne blixtrade det till i mitt huvud om man kan säga så, och jag följde en impuls och jag hoppade på henne."

10. "Förhörsledaren: Varför fick du den här impulsen att döda Ida tror du?

– Jag vet inte, jag får sådana impulser ibland när jag (ohörbart) ilska eller något sånt. Just då kände jag vrede."

11. Det är också en korrekt bedömning att 19-åringen inte är psykiskt sjuk. Han är offer för teknologi och inget annat.

Expressen skriver: "Men jag var fortfarande i den där impulsiva handlingen så jag kunde inte släppa, fast jag ville."  (röd genom White TV) - "I förhöret återkommet Kristoffer konsekvent till att han kände att det var någon annan som styrde honom och att han drabbades av kraftiga impulser." .... "– Jag funderade lite på om man skulle ta självmord eller inte, berättar han i polisförhör." ....  "samt ett där en flicka kidnappas och våldtas av en icke-mänsklig figur." Det vore intressant att veta om denna figur var en reptil. Oseriöst av Expressen att redan publicera den misstänkte 19-åringens namn. Tänk om sanningen kommer fram att han fjärrstyrdes och frikänns?

Detta är de klassiska mind control symptomen. Bättre kan ett offer knappast beskriva sin fjärrstyrda situation. De har nästan aldrig ett motiv, offret väljs slumpmässigt, då den som fjärrstyr vill bara testa att fjärrstyrningen fungerar. De fjärrstyrda hör antingen röster i huvudet eller känner starka impulser som inte kommer från dem själva. Flera sådana offer har kontaktat mig som styrelsemedlem i mind control offerföreningen EUCACH (över 700 medlemmar från hela världen) och uppgivit att de har impulser eller order i hjärnan att mörda någon och att de själva inte vill det. De gör det vanligtvis lätt för polisen att bli gripna. Det är mycket möjligt att 19-åringen tipsade om sig själv. Ofta begår de sedan självmord genom att provocera polisen att döda dem, suicide by cop, som efter terrordådet i Trollhättan t. ex.

White TV har ideligen försett Aftonbladet med bevis om att mind control teknologin finns, men det kom aldrig ens ett eko tillbaka. Det senaste förtvivlade försöket att väcka AB:s journalister gjordes den 18 augusti 2015 i samband med knivattacken i Norrköping samma dag, som också har tydliga indicier på mind control. Minst tre olika journalister försågs med mind control bevis. Också den 26 mars 2015 upplystes AB om mind control problematiken, den 8 juli 2013 o.s.v..

Hade varelsen Oisín Cantwell reagerat ansvarsfullt på den mind control information, som han i somras personligen fick från White TV under Almedals veckan, (se intervjun nedan) hade kan kunnat bidra till att alarmera Sverige om mind control monstret och kanske förhindra mordet på Ida, istället för att skriva rappakalja i sin kommentar idag. Det är inte 19-åringen som kunde ha blivit en seriemördare utan den som styrde honom, och han (det är för det mesta män) går fortfarande fri. Vem vet hur många hemska mord denna gömda gärningsman redan har på sitt samvete, kanske var det han som fjärrstyrde Jonna Henningsson eller Jonas Runnemark? Hur länge skall du tiga om dina kunskaper om mind control eller de du borde ha lärt dig efter den alarmerande intervjun på Almedalen Oisín Cantwell?

Det vore bra om alla White TV tittare som ser det här inslaget skulle kunna göra sig besväret och alarmera journalister, att ställa Oisín Cantwell till svars och upplysa den ansvarige åklagaren Robert Näppis, om att mind control morden på oskyldiga slumpvis valda offer kommer att fortsätta obehindrat, om dessa makthavare inom samhället inte äntligen vaknar och inser realiteten: en liten grupp extrema och perversa brottslingar i Sverige har makten över en teknologi att fjärrstyra andra människor i smyg så att de begår vidriga brott på löpande band!

Se även annan mind control alarm på White TV: (många av nedanstående inslag är svåra att hitta på Google, då de är med i mind control konspirationen)

Oisín Cantwell (AB) och Olle Zackrisson (SvD) kommenterar Mind Control problemet i Almedalen;

47-årige direktören från Bålsta som åtalas för mord på sin nioåriga dotter var under mind control;

Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control;

Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control;

Jonas Runnemark, militären som dödade sin familj i Lund, helt oskyldigt offer för mind control;

Vansinnesdåd i Varberg förmodligen tankekontroll/mind control;

Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control;

Mind Control föreningen EUCACH:s historiska tal på Almedalen 2015-06-29 12:03

Oisín Cantwell (AB) och Olle Zackrisson (SvD) kommenterar Mind Control problemet i Almedalen from Henning Witte on Vimeo.