Vansinnesdåd i Varberg förmodligen tankekontroll/mind control

2013-07-07 23:54

Idag gick en 24-åring från Stockholm bärsärkagång med kniv i centrala Varberg, dödade en äldre kvinna och sårade två män. Polisen stoppade honom med sju skott, de flesta varningsskott. Filmen som visas på Expressen och Aftonbladet är tyvärr klippt, så det är svårt att avgöra, om polisen dödade gärningsmannen i onödan. Helt klart är att polisen hade ställts inför en mycket ovanlig situation, då knivmannen inte reagerade på varningselden och efter första verkansskott fortsatte att hota polisen med en attack.

Källa

Den första misstanken är att knivmannen blivit fjärrstyrd med hjärnkontrollteknologi som Anna Lindhs mördare Mijailo Mijailovic, som berättade att han hade hört röster i sitt huvud som var mycket påtvingande och gav honom order att mörda Anna Lindh. Teknologin är mer än 60 år gammal och Sverige är jämte USA och Ryssland ledande i denna djävulska teknologi. Följande punkter talar för mind control:

1. Knivmannen känner inte sina offer och väljer vilka som helst (händelsen är ju förmodligen en test om teknologin fungerar)

2. Han agerar utan förnuft, vansinnigt, då han väljer vem som helst, stannar inte upp när polisen skjuter och attackerar polisen även efter första verkanseld, då han redan krälar på marken. Mind control offer programmeras ofta att döda sig själva efter fjärrstyrda mord och misshandel. 24-åringen till polisen: "Jag har redan dödat någon så ni kan skjuta".  Fjärrstyrarna vill att "gärningsmannen" blir dödad för att sopa alla bevis under mattan. Därför är polisen oskyldig.

3. Han är inte rädd trots så många poliser och åskådare

4. Han tar inte sitt förnuft till fånga utan agerar fjärrstyrd som en robot: ett vittne uppger "Jag såg ögonen på gärningsmannen, de var helt döda."

5. Han är ostraffad

6. Han beter sig inte som alkohol- eller drogpåverkad. Den 30 aug 2013 bekräftar rättsläkaren att han var inte påverkad av droger eller mediciner.

7. Inga alarmerande tecken innan: "En nära anhörig berättar för Aftonbladet att familjen var i kontakt med 24-åringen under kvällen.
– Då verkade allting bra, säger familjemedlemmen.
"

Misstänkta: SÄPO och MUST då de förfogar över sådan teknologi samt Karolinska sjukhuset och FOI, då de utvecklar den.

Fråga: har någon sett en person med en styrpult eller dator runt halsen i närheten?

Då de flesta journalister också är mind controlled, rapporterar de aldrig om hjärnkontrollmisstankar.

Nedan visas Expressens version av filmen, då den är mindre klippt. Obs, varning för starka bilder: