Hur kan Bilderbergruppen sia om Sveriges valframtid? Med Mind Control

Sunday, 14 September 2014 21:57

Före valet 2006 bjöds den ganska okände och otippade Fredrik Reinfeldt in till Bilderbergmötet i juni 2006, i Ottawa, Kanada. Insiders visste då att om han blir inbjuden till de hemliga kungamakarna, då vinner han det kommande valet. Mycket riktigt, så blev det och på köpet fick Svenska Folket den mest skadliga politikern Sverige någonsin haft, CIA-marionetten Carl Bildt, som var en stor fiende till den moderate upprorsmakaren Fredrik Reinfeldt. Men det var naturligtvis inte Reinfeldt som sammanställde regeringen.

På särskilt inbjudan av bankstern Jacob Wallenberg blev den omäktige Stefan Löfven bjuden till Bilderbergmötet 2013 i London, där Illuminaterna har sitt hemliga högkvarter i City of London. Då visste alla som har forskat i de hemliga bakgrundsmakterna att Löfven kommer att avlösa Fredrik Reinfeldt efter valet 2014.

I nästan alla länder är det några nyckelfamiljer som bestämmer bakom kulisserna, i Sverige Wallenbergfamiljen först och främst. Alla dessa familjer som Rothschild, Rockefeller, engelska och holländska kungahuset etc. har 1954 bildat den ökända Bilderbergruppen (SS-mannen prins Bernhard av Nederländerna) för att styra politiken förbi folkets vilja.

källa

Hur är det då möjligt att styra upp "folkviljan" så att det blir ett önskat valresultat? Säkert inte med bara mutor, hot, valfusk eller utpressning. Det enda heltäckande styrinstrumentet som finns är den lömska mind control teknologin. Efter mer än 60 års utveckling har denna teknologi fått en så hög nivå, att det är mycket lätt att fjärrstyra en människas hjärna, en grupp människors hjärnor eller/och hela planeten.

Med kunskapen om mind control makten är det föga förvånande att Reinfeldt redan hoppat av även som Moderatledare. Så gjorde Göran Persson också. Dockspelarna i bakgrunden vill tydligen se sina sprattelgubbar på det viset.

Göran Persson sade 2006 mellan raderna att Reinfeldt verkar vara totalt fjärrstyrd. Själv ville Persson leva några år till, som han uttryckte sig i intervjun med Erik Fichtelius, vilket är förmodligen resultatet av ett hot, som medförde att Persson gjorde en så usel valrörelse 2006. Mossads mord på Anna Lindh sände fortfarande chockvågor in i Socialdemokraterna.

Nu under valvakan först och främst ett stort GRATTIS till Sverigedemokraterna. Hade de inte konstant mobbats av etablissemanget hade de säkert kommit över 15%. Det har säkert fuskats mycket med deras röster också.

Märkligt att Stureplans-C är kvar i riksdagen så som de har svikit sina gamla ideal. Förmodligen också ett resultat av mind control. Fienden vinner på att splittra Sverige. Så gör Israel med sina grannländer också.

Vi vet att ca.10- till 15% av människorna inte kan styras med tankekontroll. Just där ligger SD:s röstprocent. En slump?

SD har haft betydligt sämre resultat i storstäderna. Där är mobiltelefonnätet mycket tätare. Genom skalärvågorna i mobiltelefonteknologin (elektrosmog) körs en stor del av dagens mind control. En slump?

Kul är att gammelmedia har skjutit sig i själv knäet med den propagandan de har spridit till fördel för kvinnosvikande FI. Dessa viktiga 3,1% av rösterna saknar det rödgröna blocket nu och kommer att ställa till extra djävulskap för regeringen av Sverige.

Alla odemokratiska krafter som mobbade SD fick stryk av väljarna, som naturligtvis mestadels inte är rasister.Alla partier fick örfilar och SD blev den enda segraren. Skönt även att Carl Bildt fick foten.

Nedan två filmer som bevisar hur enkelt det är att fjärrstyra människor med mind control, utan att offret ens märker det, vilket ju är vitsen med det hela.

Se även på White TV: Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under svåraste attack!;

Fy, FI förråder flickor!;

Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

Sverige ingen demokrati, censur överallt;

SVT pudlar efter konspiratorisk attack mot Jimmie Åkesson (SD) Update;

Tyskland tvångsinkvarterar invandrare mot fastighetsägarnas vilja;

Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Journalister som Jenny Strömstedt är medansvariga för skräcken i Ljungsbro:

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;