Extremt och öppet valfusk i Moldavien! Väst-påverkan och inte rysk!

2024-10-22 10:50

Källa

Som vanligt så ljuger våra media extremt när det gäller Ryssland! Moldavien som i söndags hade val och EU-medlemskaps omröstning är kanske Europas fattigaste land. Som vanligt är det USA och EU som är ansvariga för det. USA/Rothschild gjorde Ryssland så extremt fattig efter befrielsen 1991 från kommunismen att befolkningen minskade drastiskt därför att så många svalt ihjäl! Först när den positive Reptiloiden Putin kom till makten för 25 år sedan blev det bättre för ryssarna och idag har de ett välmående som inget land inom EU eller USA har.

P g a den av Väst vållade fattigdomen l Moldavien har ca en halv miljon invånare av de 3,5 miljoner moldavier flytt till andra länder i Väst och en annan halv miljon till rika Ryssland. De har alltid haft rätt att rösta från sina utvandringsländer. Men nu när den av Väst ditfuskade presidenten Maia Sandu kom till makten minskade hon vallokalerna i Ryssland för exilmoldaverna från över hundra till enbart TVÅ! Därför kunde ca max 10000 per vallokal i Ryssland rösta trots extremt långa köer, d v s av en halv miljon bara ca 20000!

I de västliga 37 exilländerna ökades däremot vallokalerna med nästan 90 till 234! Där var chansen betydligt större att folk skulle rösta på kriminella EU.

Och för att blockera rösterna från Ryssland ännu effektivare förbjöds brevval där, i motsats till bara ett fåtal speciella länder i Väst där chansen är störst att folk röstar för EU: Finland, Sverige, Norge, Island och USA.

Men sådana skandaler får vi i Väst naturligtvis inte höra .....

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.