TV kanal 5 rasister, OS 2018 öppningen kall, robotaktig och ful

2018-02-09 16:08

källa; positivt att Nord- och Sydkorea tågade in samtidigt vid OS-invigningen 2018

Idag sände TV Kanal 5 öppningsceremonin för OS 2018 i Pyeongchang i Sydkorea. Vilken besvikelse!

När de olika ländernas idrottslag marscherade in i stadion, saboterades det tyska intåget genom att TV 5 förminskade bilden betydligt och tog parallellt in en intervju med en dansk idrottsman. Jag har aldrig varit med om en sådan störning tidigare. Om de tyska idrottare berättade de två kommentatorerna knappt något. Det kändes som ett sabotage mot de tyska olympierna.

Samma sak när Serbien (Ryssland-vänlig) tågade in, då stördes detta genom en intervju med en svensk i Pyeongchang. När USA kom blev det i alla fall en amerikanska som intervjuades och det amerikanska laget hyllades överlag av kommentatorerna.

Samma sak med Sverige, men då intervjuades i alla fall en svensk idrottare. Trots detta reagerade fulmedia negativ om detta och Kanal 5 fick massiv kritik, men bara ang. Sverige, inte Tyskland.

När det var ryssarnas tur, så klipptes de bort mycket snabbt och kommentatorerna tyckte mellan raderna, att det var fel att de fick komma alls. Det  hade varit bättre med en kollektivbestraffning mot samtliga ryska idrottare ansåg man. Inga andra länder stördes.

Detta är ren och skär rasism mot ryssar och tyskar. Så har det alltid varit i Sverige efter WW2, tyskar och ryssar (efter att Putin tagit över för 18 år sedan)  får dras i smutsen utan att etablissemanget kommer med någon förmaning till skärpning. Om samma sak hade gjorts mot judar eller amerikanare, hade alla moralapostlar från gammelmedia startat ett ramaskri. Som vanligt mäter svenska MSM-journalister med två olika måttstock.

Bortsett från det så var OS-öppningsceremonin 2018 kall, robotaktig och ful. Aldrig sett en så motbjudande invigningsceremoni. Det kändes som att AI hade dragit ner allt till sin omänskliga nivå.

Det enda som var vackert var Sydkoreas nationalsång och den musiken, som hade komponerats i Väst. Och så fyrverkeriet, men det var säkert inte producerat i Sydkorea.

Se även ang. OS på WTV:

SVT:s Uppdrag granskning sprider hat mot Ryssland i OS frågan, på uppdrag av CIA?

TV4 diskriminerar de ryska konståkerskorna;

__________

Kort filmsnut med Sveriges intågande:

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/9mKQqp/beslutet-i-invigningen-far-tittarna-att-rasa

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.