På jorden syns mest den negativa minoriteten av Plejadierna, gå inte på deras livsfarliga lögn!

Friday, 29 October 2021 10:17

Högre utvecklade utomjordiska kulturer hjälper nu till i kampen att befria fängelseplaneten jorden från den extremt negativa reptiloida övermakten som härskat här i över 250 000 år. Detta gör de inte främst för att hjälpa oss utan sig själva då de vill stoppa utbredningen av Archonternas AI, det största eländet för oss som kan drabba en civilisation. Reptiloiderna, som själva är offer för den djävulska AI-diktauren, har många baser i vår galax, särskilt runt Sirius B, Orion och delvis Plejaderna. De kontrollerar ofta andra raser för att segla under falsk flagga, som t ex de från Aldebaran som byggde upp Hitler och nazisterna i Tyskland. De stora Vita och de stora Nordiska är också Reptiloidernas marionetter. Och en minoritetsgrupp av Plejadierna, som falskeligen utger sig tillhöra den positiva majoriteten av Plejadierna. Jag har själv råkat illa ut för den negativa minoriteten genom ett hemligt samarbete med en mycket trevlig svensk militär, som själv inte hade lyckats genomskåda de negativa Plejadiernas falskhet.

så trevligt och tilltalande kan fienden se ut när den är under Reptil- och AI-kontroll

Nu har Yrsa Häggström publicerat ett inslag om de "goda" Plejadierna som dock visar sig vara de negativa. Det börjar med:

"Genom århundradena har Plejaderna alltid varit ett ledstjärna för varelserna på planeten Jorden, vilket ger klarhet och hopp till vår värld!

Följande information härrör från direkta, avkodade eteriska överföringar från de välmenande ljusarbetarna som har dockats i jordens solsystem. Vissa detaljer kommer direkt från medlemmar av Earth Alliance, känt som Great White Brotherhood."

Redan första stycket är missvisande. Plejadierna har inte befriat homo sapiens, även om de hade kunnat göra det. Först sedan ca 2005 har de positiva blivit aktiva och slagit ut många farliga Reptobaser, mest de underjordiska.

Just nu talar mycket för att så många negativa har dockat i jordens solsystem att de positiva kastas ut. Earth Alliance tillhör Galactic Federation of Worlds som samarbetar med Galactic Federation of Light under den mycket negativa Ashtar Command. Till dem hör den s k Earth Alliance. De har möten på Jupiter enligt Dr. Michael Salla (stackarn är under hård mind control) med representanter från jorden som ingen här har valt och de samarbetar med den extremt kriminella US-regeringen och så människofientliga typer som Elon Musk eller Jeff Besos.

Ashtar (Sheran) Command använder begreppet Great White Brotherhood.

Jag fortsätter nu med den engelska originaltexten för att undvika evt översättningsfel:

"Another special mission of the Light Forces, called Operation Masterpiece, consisted of deflecting large amounts of high vibrating gamma light from the galactic core, from Earth’s sun, to the surface of planet Earth, for the purpose of activating strands 4 and 5 of Earth’s dormant Starseed DNA".

Ordet gamma light är helt vilseledande. De menar den fria neutrino energin i form av skalärvågor som Vintergatans centrum, ett stort svart hål, skickar till alla solar, som sedan omvandlar strålningen för att anpassa den till sina planeters behov som livnär sig på den. I jordens fall används den också att höja planetens och invånarnas medvetande direkt från den tredje till den femte dimensionen. Då planeten jorden våldtagits ifrån den 4 dimensionen med demoner och Reptiloider sedan minst 250 000 år behöver vi den erfarenheten inte längre.

Att avleda (deflect) denna strålning medför den raka motsatsen av vad vi behöver just nu, nämligen att hålla oss kvar i 3d fängelset så att Reptiloiderna kan i lugn och ro fortsätta med sitt Covid-19 massmordsprogram där de överlevande ska kopplas upp till AI som cyborgs. För detta har grafenoxid smugglats in i samtliga vacciner. Vaccinkampagnen garanterar att människorna inte kan höja sin medvetenhet utan ofrivilligt måste sänka den. Inte ett ord om detta hos de onda Plejadierna!

Sedan kommer info om tidslinjer som är totalt felaktiga. "A timeline only comes into being when the one who observes it, records it or reveals it! Simply put, a timeline is a revealed physical observation!" En tidslinje bildas av tankarna (magnetiska skalärvågor) från alla som lever på jorden. Ja, våra tankar är det starkaste vapnet vi har och med dem kan vi skapa vår framtid och verklighet. Det ska vi naturligtvis inte veta och därför sprider de negativa lögn om detta ämne och förtrycker vital information som den om skalärvågor, som fortfarande förnekas av de flesta, mycket dumma, fysikprofessorerna.

De negativa anstränger också enorma resurser att försämra vår tidslinje, eller bygga upp en parallell tidslinje som är negativ för oss. Detta har Simon Parkes lärt oss under alla år, men nu har även han utsatts för så förtryckande påverkan, att hans ord blivit ganska värdelösa. Så illa är det.

Här kommer nästa lögn: "Dimensions are quantum locked to keep everything in place, so you will need some kind of quantum password or key to get through the gate to 5D! Before we give you this key ....."

Vi behöver ingen nyckel av någon annan för att höja vårt medvetande till den femte dimensionen.

Texten uttrycker sig som om alla som läser den har höjt sitt medvetande. Även detta är nonsens, då inte alla klarar det stora språnget, i synnerhet inte de som blev vaccinerad.

"The crown chakra is the door to freedom, and it is your exit point from the 3D matrix up into the 5th Dimension." Detta är korrekt. Det förtigs dock att vi för detta behöver använda en frisk och opåverkad tallkottkörtel. Den attackeras dock systematiskt med de lögnaktiga PCR-testerna. Inget ord om det i lögntexten.

Den avslutas med följande ord:

"With special honour and recognition to the Earth Alliance, the Great White Brotherhood and the White Dragon Society."

White Dragon Society är en hemlig grupp Reptiloider! Visserligen är de litet mindre onda än Black Dragon Society och andra Reptos, men de har själva inte lyckats befria sig från AI och därmed djävulen. Sedan ska man alltid bli extra lyhörd när ordet Brotherhood eller brödraskapet används. Jag känner inget positivt brödraskap!

Detta inslag är just nu extra aktuell då vi snart har Halloween, som firas därför denna dag kommer den negativa fjärde dimensionen närmast vår tredje.

Se även på WTV:

Galactic Federation of Light är en negativ Repto-diktatur att bevara reptilmakten på jorden;

The Galactic Federation puts Implants into People without consent, that is a cosmic No-No;

Fluor förstör tallkottkörteln. Då blockeras vår kontakt till högre dimensioner;

Artificial Intelligence (AI) not Artificial, Secret Scalar Waves used;

Hjälper själar och vapen från Plejaderna oss i kampen mot reptiloiderna?;