Dag Hammarskjöld skulle skämmas över Margot Wallström då hennes Syrienlögn äventyrar världsfreden

Friday, 20 April 2018 18:59

källa

Dag Hammarskjöld var inte bara en legendarisk utan även en mycket modig svensk FN-ledare. Modet kostade honom livet. Terroriststaterna USA och Storbritannien pekas ut som mördare. Som vanligt.

Sverige har förmodligen använt sig av en rad fula knep för att röstas in i FN:s säkerhetsråd. Att Margot Wallström lyckades med det är dock bra för Sverige. Det är också bra att vackra Skåne nu står i världsmedelpunkten och att Dag Hammarskjölds fina Skånelänga får vara gästgivare.

Men Margot Wallström och hennes oseriösa FN-gäng röstade till fördel av terroriststaterna USA, UK, Frankrike och Israel och välsignade deras folkrättsvidriga angrepp på Syrien och därmed attacken på världsfreden. Även om giftgasincidenten skulle ha ägt rum och Assad-regeringen skulle vara ansvarig för det, så rättfärdigar detta inte ett militärt angrepp på Syrien, då inget av dessa länder attackerades. Till detta resultat kom även det tyska parlamentet Bundestag i en extra beställd rättsutredning idag.

Men vad värre är så har kemgasattcken aldrig ägt rum, vilket naturligtvis de svenska underrättelsetjänsterna och Margot Wallström känner till mycket väl. Men de har inget att säga, då de står under Mossads blodiga förtryckarhand.

Under de senaste dagarna har även gammelmedia utomlands kommit fram till att giftgasattacken i syriska Douma är fake news. (MSB eller annat skräp har saboterat länken ovan, vi försöker igen med den här)

Risken är stor att terroristerna USA, UK, Frankrike och Israel kommer att slå till igen mot Syrien. Enligt underrättelserapporter från Syrien/Ryssland, skall nästa gång även Saudiarabien gå in med stridsvagnar på marken. Vilken ädel församling!

Och Margot Wallström är för feg att tala klarspråk och sanningen. Hon borde ta Dag Hammarskjöld som förebild! Idag frågade Kvällsposten vår utrikesminister:

"Vad tänker du som värd, att den misstänkta kemvapenattacken i Syrien har skapat en dålig stämning så att det skulle kasta en skugga över mötet?

– Det är inte en skugga, utan uppgift som säkerhetsrådet har som de är medvetna om sedan en lång tid tillbaka. Vi har levt med det här under nästan åtta år när det gäller kriget i Syrien och upprepade problem vad gäller kemvapenattacker. Och också upprepade problem med veto-användning i säkerhetsrådet."

Om hon nu med Dag Hammarskjöld i ryggen skulle ställa sig framför världspressen och säga att det inte finns övertygande bevis att gasangreppet i Douma utanför Damaskus över huvud taget har ägt rum, så skulle hon punktera alla nya angreppsplaner på ett elegant sätt och bidra till fred på jorden. Detta är hon skyldig till människorna på jorden, även om hon skulle mördas. Hennes framstående position och karriär inte minst inom FN medför ett sådant ansvar!

Nu när världen fokuserar på Sverige, och Sverige i alla fall i FN-sammanhang har sitt goda rykte ännu så länge kvar, har Margot Wallström en unik chans att göra något för freden. Hon behöver ju bara säga sanningen! Men nej, hon sviker grymt.

Till råga på allt är hon den vassaste kniven i sosselådan, då hon tillhör den gamla sosseeliten, den som ställde under årtionden Sveriges bästa politiker. Visst var hon den svagaste länken mätt med de gamla måttstock och därför kickade Göran Persson henne, men jämförd med dagens nollor är hon lysande.

Det är också möjligt att Margot Wallström inte är feg utan under mind control som kontrolleras av Mossad sedan M/S Estonias sänkning. Men hur kunde hon då vara så modig att erkänna Palestina som stat och reta gallfeber på sionisterna? Kärlek kan överstyra mind control signalerna och marginalisera dem. Margot Wallström älskade sin bästa väninna Anna Lindh och Margot vet att Mossad (eller en liknande israelisk underrättelestjänst) mördade Anna Lindh, då hon ställde sig på Palestinas och därmed rättvisans och fredens sida. Älskar Margot inte människorna?

Anna Lindh hade inte svikit FN eller mänskligheten

Med Anna Lindh som utrikesminister hade Sverige inte trampat FN:s fredsstadga med fötterna och bidragit markant till risken för WW3. Hon hade stake.

Läs även:

Syrian Army Finds Traces of White Helmets, Saudis in Terrorists' Chemical Sites in Eastern Ghouta

Syrian ‘Rebels’ Used Sarin Nerve Gas Sold by Britain

The Chemical Attack in Syria’s Douma Is Just Another 'Fake News' from the 'White Helmets'

40 tons of chemical weapons left by militants found in Syria – Russian MoD

Om FN och Syrien i andra relevanta WTV-inslag:

Prisbelönad UK-reporter Robert Fisk + tysk NTV bevisar att giftgasattacken i Douma är fake news;

US GB och F-terrorister attackerade Syrien + Ryssland, fulmedia ljuger, alternativa inte;

CIA (Allen Dulles) och MI6 mördade Dag Hammarskjöld för 55 år sedan;