Israel har olagligen arresterat och torterat över 10000 Palestinier och mördat över 40000 mest kvinnor och barn Upd 21.8 sv Regeringen får stryk!

2024-08-17 23:28

Källa

Modiga Redacted med Natalie och Clayton Morris låter en US-Palestinsk forskare Ramzy  Baroud (bild ovan) berätta om sin bok These Chains Will Be Broken som belägger att Israel som ockupationsmakt inte har rätt att massarrestera över 10 000 Palestinier och släpa dem till israelisk mark för tortyr och annan omänsklig förnedring!

Ingen humanitär organisation som FN eller Röda Korset t ex får titta efter Israels tortyr offer! Äckliga Reptil-Israhell är enda landet i världen som får ha det så. De flesta är politiska fångar.

Många barn, även under 12 år, är fängslande i Israeliska fängelser. Där utövas inte bara bestialisk tortyr och våldtäkter utan också massvält! Många mördas.

 

https://youtu.be/vFOKyUWuqJY?si=P7J7TqhFM_tB9Emn

 

Läs även på Nordfront:

Över 100 israeliska ockupant-huliganer förintar palestinsk by på Västbanken

https://youtu.be/SgK1T7N7glc?si=n8JNz4OUTCzZ2DpB

 

och på Omni

Sorg och chock efter att tio syriska flyktingar dödats – gosedjur och skor i spillrorna

"Uppgivelsen är stor i Nabatieh i Libanon sedan tio syriska flyktingar dödats i ett israeliskt luftangrepp i går, skriver Sky News som är på plats. Bland de döda fanns en kvinna och hennes två barn, enligt Libanons hälsodepartement.

Bilder från platsen visar två smutsiga gosedjur, barnskor och en förstörd barnstol ligga bland spillrorna från huset.

– De har precis dödat oskyldiga människor, förstört ett bostadshus och ett företag som inte har någonting med situationen att göra, säger företagaren Hussein Tohmaz.

AP har besökt sjukhuset där släkt och vänner samlats för att sörja. Två kvinnor klädda i svart är förtvivlade över det inträffade.

– Två av min systers barn dödades, en annan får intensivvård, och mitt andra syskonbarn får också intensivvård, säger Hussein Al-Hussein till nyhetsbyrån."

 

Och Update 21.8.2024 på ofria Fria Tider:

Stor majoritet tycker soldater som våldtar ska slippa straff

 

Och på Nya Dagbladet:

V-politikern: ”Regeringen är knähundar till barnamördare och kriminella”

"Vänsterpartiets riksdagsledamot, Nadja Awad (ovan), anklagade i en debatt under tisdagen regeringen för att vara “ knähundar till barnamördare, extremister och kriminella – inte försvarare av våra grundläggande mänskliga rättigheter”.

– Den här regeringen kommer inte att driva på för några sanktioner mot Israel och inte heller verka för att stoppa Israels ockupation, dundrade hon.

.... – Det är en jävla skam att Israel kan utföra ett folkmord och en ockupation mitt för våra ögon utan att Sveriges regering gör någonting för att stoppa det men verkar göra allt för att undanhålla det.  ....

"Barn våldtas och mördas”

Awad menar vidare att Israels agerande i Gaza saknar motstycke i den moderna historien, samtidigt som svenska regeringen anklagas för att ursäkta och trivialisera övergreppen.

– Israels finansminister säger att det är rättfärdigat och moraliskt att svälta ut två miljoner palestinier. Israels försvarsminister kallar palestinier för mänskliga djur som ska behandlas som sådana. Netanyahu förnekar palestiniernas rätt till en palestinsk stat. Är detta verkligen dem utrikesminister Tobias Billströms regering vill alliera sig med? Är det dem regeringen försvarar – ett gäng barnamördare, extremister och kriminella?

– Palestinska barn svälts ut, våldtas och mördas, och Israel är ytterst ansvarigt. Tycker Tobias Billström att man får göra så här mot barn? Får man våldta och mörda barn? Är det ministerns och regeringens värderingar?   ....

V-politikern anser att det är förkastligt att Tidöregeringens representanter åkt ner och besökt ”dessa extremister” – resor som ska ha bekostats av svenska skattebetalare och hon undrar ”vad det är för fel på den här regeringen”.

– Det är uppenbart att den svenska regeringen är Israels lilla knähund. Regeringen är knähundar till barnamördare, extremister och kriminella – inte försvarare av våra grundläggande mänskliga rättigheter. Den här regeringen kommer inte att driva på för några sanktioner mot Israel och inte heller verka för att stoppa Israels ockupation eller ens verka för en fri palestinsk stat, för den bryr sig inte ett dugg om palestinska liv och rättigheter.

Tobias Billström bemötte inte anklagelserna som sådana, men hävdar att regeringen ”stöder de ansträngningar som under de senaste månaderna har gjorts av medlarna – USA, Egypten och Qatar” och att man vill se en ”fullständig vapenvila”.

Awad tillrättavisades också av talmannen och uppmanades att ”använda ett mer vårdat språk i kammaren”."

 

och från tidningen Journalisten:

"När det gäller nyhetsrapporteringen om Gaza, den dödligaste platsen för civila i världen, ser vi ett fatalt misslyckande. Israel presenteras som en demokrati som slåss mot terrorister, medan de människor som utsätts för ohyggliga krigsförbrytelser – och de som protesterar mot dessa brott – stämplas som bråkstakar eller i värsta fall som antisemiter, skriver över 70 journalister, författare och skribenter i ett debattinlägg."

 

Se även på WTV:

Folkrätten tillåter Palestiniernas beväpnade motstånd mot Israel som inte får försvara sig utan måste befria Gaza, Israel värre än Hitler!;

USA, England, Tyskland andra kriminella stoppar pengar till UNRWA efter Israels obevisade anklagelser som kom direkt efter ICJ domen, Netanyahu finansierar Hamas;

Israel torterar palestinska fångar utan dom eller åtal, ren kidnappning, Upd 11.5. Al-Nakba;

Israel ledande i allt som är hemskt och fruktansvärt, t ex mänsklig organ-handel från levande begravda Palestinier;

Johan Forssell (M) har Palestina-blod på sina händer, barnplågaren Ulf Kristersson också;

Vi är svenska judar eller har judisk bakgrund och tar strid mot ockupationspolitiken;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.