Palme mördades av Sydafrikas och USA:s säkerhetstjänster; Enerström oskyldig

2014-02-28 12:37

Ole Dammegårds 30 åriga forskning i politiska mord har han sammanfattat i boken (883 sid) Statskupp i Slowmotion som kan laddas ner på hans hemsida www.lightonconspiracies.com

källa; Tack Olof Palme att du trotsade de kriminella regimer i Sydafrika och USA!

Den största delen handlar om Palmemordet och visar att Sveriges statsminister föll offer för en internationell komplott där de amerikanska och sydafrikanska säkerhetstjänsterna spelade en nyckelroll.
Storkapitalet i USA har efter andra världskriget byggt upp ett effektivt mordverktyg mot människor som är i vägen för den Nya Världsordningen: Operation 40. Många av yrkesmördarna som deltog i slakten av den amerikanska presidenten John F. Kennedy 1963 var även delaktiga i Palmemordet den 28 feb 1986. CIA gav uppdraget till Craig Williamson från den sydafrikanska säkerhetstjänsten att verkställa mordet på Palme med hjälp av den hemliga svenska NATO-Stay Behind armen Arla Gryning.
Alf Enerström är helt oskyldig!
Svenska media och Leif GW Persson har systematiskt ljugit för Svenska Folket för att skydda Palmemördarna. Sverige står under utländsk och odemokratisk kontroll.

Ole Dammegårds mycket intressanta blogg: http://www.lightonconspiracies.com/

Se även på White TV: Konspirationsexperten Ole Dammegård avslöjar CIA/Allen Dulles Operation 40;

CIA Agent Chip Tatum bekräftar Palmemöte med Oliver North;

NATOS hemliga Stay Behind arm finns även i Sverige: Arla Gryning;

Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

Rothschilds Mossad mördade J F Kennedy;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.