MI6/England försåg även Estonia-massmördana med bomber precis som NATO/Stay Behind Operation Gladio i Italien

2023-06-22 10:27

Mycket intressanta avslöjanden att den brittiska militära utlands-underrättelsetjänsten MI6 hade försett den italienska grenen av NATOS-Stay Behind armé, Operation Gladio, med sprängladdningar som mördade hundratals människor i Italien!

Samma sak gjorde MI6 i Estonia-massmordet! Det enda fingeravtrycket på Estonias vrak är en engelsk orange hexakomposit sprängladdning (på framsidan av min gratisbok, se ovan) som inte detonerade av misstag. Den satt på bogens babordssida nära bilrampen och bogvisiret. Meningen var att den i alla fall skulle spränga bort bogvisiret, men kanske även bilrampen. Att bomben inte briserade där ledde till att Estonias bogvisir inte slets av fullständigt utan hängde kvar på babords hydraularm, vilket vi har sonar bilder på.

Först efter förlisningen svetsade NATO bort bogvisiret på havsbotten och släpade den en bit bort från vraket så att den officiella lögngförklaringen från JAIC skulle stämma. Där kunde den sedan "hittas" av den finska Kustbevakningen. Den första undersökningen i Finland var om bogvisiret hade sprängts av. Men den blev fejk då man enbart gjorde en värdelös färganalys som inte funkar när objektet legat i vattnet under två veckor!

 

https://youtu.be/qzDaKeXMIbQ

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.