På Ångströms presskonferens bevisades att Estonias bogvisir inte slets av med mekaniska krafter, fulmedia mobbade, SR på plats

2021-09-28 11:45

WTV kom just från Lars Ångströms en timmes långa presskonferens där han indirekt bevisade att Estonias bogvisir sprängdes av.

Här länken till Postimees live sändning

https://www.postimees.ee/embed/video/6549120?fbclid=IwAR2poG6FMS2lMcd_T1Ti39QQz8pZqT9uDcAvq_tNLr4XY8N3hHu0JSw71Mg

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.postimees.ee%2Fembed%2Fvideo%2F6549120%3Ffbclid%3DIwAR2poG6FMS2lMcd_T1Ti39QQz8pZqT9uDcAvq_tNLr4XY8N3hHu0JSw71Mg&h=AT3IBHCtsJzBd3HxD2Mck2jhoWwa_3KEtn0TFha9ZOfqgzWbgInQhZ6MoDqahQyfFw02JA67PKsvNgGZ_jZiFu0yVArX3Aw7zPiwNVfR4TyxKZep3aOyOcJFe952m6OeCmlgbf4FVPwxRTC-ar6L9XMuso4

Jag, Henning Witte, hittade igår på Internet att Ångström skulle hålla en presskonferens på Sjöhistoriska museet kl 10:30  med indikationer att bogvisiret hade sprängts av och att JAIC ljugit. Max 50 pers skrevs på Nätet också. Jag kom nästan en timme innan för att säkra en plats.

Men när jag kom och ca 10 journalister byggde upp sina kameror, ville Ångström slänga ut mig då enbart bjudna journalister fick delta och jag hade inte bjudits, trots att jag lånade ut min bogvisir-modell till honom och han vet att jag är alternativ journalist. Till slut fick jag stanna då bara ca 15 journalister dök upp, de flesta från utlandet, typ estniska Postimees (de som sponsrade Margus Kurm), ett stort team från tyska Focus, som kände igen mig, då de hade filmat med mig 1997 och senare vid bogvisiret, då det fortfarande stod i Södertälje.

Som enda svenskt gammelmedium var SR där med en journalist. Men de tog inte med dessa åtminstone för Sverige sensationella avslöjanden till lunchekot idag.

Vid 19-tiden och 17:45 ekot har Sveriges radio fortfarande inte rapporterat om dagens enormt viktiga presskonferens. Inget annat medium heller.

Lars Ångström startade med att hans grupp Fokus Estonia hade varit under vintern på Musköbasen och inspicerat visiret. Sedan var de i Karlskrona där de av Finland under oktober 1994 lossvetsade delarna från visiret hade gömts, då dessa hade utsatts för diverse sprängningar.

Fotografierna från de undangömda, bortsprängda, visirdelarna (bild ovan) samt resten av visiret bevisade, att den offentliga sjunkförklaringen är en fet lögn, då det fanns inga spår av mekanisk påverkan på visiret, men massor med spår som inte kunde tolkas annorlunda än sprängspår.

Efter Ångström höll den norska professorn i metallurgi Ida Westerman från NTNU sin föreläsning om de metallurgiska undersökningar på metallbitana ovan. Hon kunde inte entydigt bevisa att de utsatts för en sprängning, men klart konstatera att de inte utsatts för mekaniska påtryckningar.

När jag frågade henne om hon kunnat se Neumannska band i metallstrukturen, svarade hon nej. Dessa hittades i Jutta Rabes två metallbitar från Estonias för, mycket tät bakom bugvisiret. De är entydiga bombbevis. Jag frågade henne om hon kunde utesluta Neumannska band i de delar av bogvisiret som hon hade undersökt. Det kunde hon inte. Det är alltså mycket möjligt att hennes delar också kan påvisa Neumannska band men att hon inte hittade dem.

Sedan fick jag höra av mina tyska journalistkollegor att det norska prisbelönta  Discovery teamet hade fixat Jutta Rabes två metallbitar till Ida Westerman så att hon kunde undersöka dem också. Men hon hittade inget entydigt som kunde bevisa att Juttas bevis hade utsatts för bomber.

Jag vet från mitt täta samarbete med Jutta att hennes bevis är vattentäta, sex olika institut i Tyskland, England och USA hade bekräftat detta.

Så antingen är Ida Westerman med i konspirationen som skyddar massmördarna eller hon kan inte sitt yrke, är en klåpare, vilket jag misstänker.

Discoverys filmteam var så osmart att de inte bad andra experter att kolla Juttas metallbitar utan klippte då istället bort Juttas fina bombbevis. Man blir misstänksam .....

P.S. redan den 12 november 2020 undersökte den svenska Haverikommissionen Estonias bogvisir på Muskö örlogsbas, men teg om alla resultat liknande dem som presenterades på dagens presskonferens.

 

Här kommer Lars Ångströms nya video:

https://youtu.be/zup7OxqMyo

https://youtu.be/OpTCqT-iWgQ

 

Här TV4:s inslag med bilder från bildäck som Kurm-expeditionen tog:

https://youtu.be/MDrZ2BvYZtQ

https://youtu.be/0pALtIPKbr8

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.