Den Mossad-våldtagna polisen lämnar våldtagna kvinnor och barn alltmer i sticket då Mossad vill det så!
2024-02-14 07:34
Den svenska Amnesty International kom med en alarmerande rapport:
KVINNOR SOM UTSÄTTS FÖR VÅLD OCH VÅLDTÄKT I SVERIGE HAR SVÅRT ATT FÅ TILLGÅNG TILL RÄTTVISA
"Amnesty lämnat in en skuggrapport till GREVIO som bland annat visar att kvinnor i Sverige som utsätts för våld i nära relationer och våldtäkt, har svårt att få rättvisa, upprättelse och även stöd och vård. .....
Amnestys skuggrapport visar att polisens framgångsrika metoder fortfarande inte implementeras fullt ut. I samtalen med polisregionerna framkom bl.a. att åtgärder som att videofilma målsägandes första vittnesmål sällan görs trots vetskapen om att det första målsägandeförhöret innehåller värdefull information. En annan allvarlig brist som framkommit är att det första polisförhöret med målsägande alltför ofta dröjer. Något som kan ha en väldigt negativ inverkan på överlevarens hälsa och motivation att fortsatt delta i utredningen. Detta försämrar polisens möjligheter att snabbt säkra bevisning vilket i slutänden undergräver brottsoffrens möjlighet att få sin sak prövad i domstol.
De positiva resultaten har i stort sett avstannat
Polisens tillsynsenhet, som granskat myndighetens satsning på “särskilt utsatta brottsoffer”, kom fram till att första året av satsningen (2020) visade på positiva resultat, däribland kortare utredningstider, ökad lagföring, och en minskning av antalet ärenden som var öppna i över ett år. Den positiva utvecklingen har dock avstannat eller övergått i negativ utveckling under 2021 och 2022. Exempelvis visade granskningen att antalet våldtäktsutredningar som fortfarande var öppna efter 12 månader hade ökat med 65% mellan 2020 och 2022. Utredningar av våld i nära relationer som var öppna efter 12 månader hade ökat med 60%.
– Trygghet och säkerhet handlar inte bara om vad som händer på våra gator och torg utan även inom hemmets väggar. Brott i nära relation, våldtäkt mot vuxna samt vålds- och sexualbrott mot barn utgör cirka 40 procent av alla polisanmälda våldsbrott. Vi ska inte tillbaka till situationen som den var innan polisen beslutade att höja sin ambitionsnivå. Tvärtom, polisens arbete måste stärkas ytterligare. Allt annat är ett oacceptabelt svek mot dem som utsätts säger Katarina Bergehed.
De flesta polisanmäler inte - men söker ändå samhällets stöd
Enligt nationella trygghetsundersökning från Brå uppgav 1,5 procent av kvinnorna (16-84 år) att de utsatts för sexualbrott genom tvång under 2022, vilket motsvarade cirka 64 000 kvinnor. Ytterligare 1,2 procent – motsvarande cirka 52 000 kvinnor, uppgav att de utsatts för sexualbrott genom att gärningspersonen utnyttjat att kvinnan varit i en försvarslös position. 9 635 våldtäkts anmälningar lämnades till polisen 2022. I nästan 9 000 av anmälningarna var offret en kvinna eller flicka.
– Det finns ett stort mörkertal och de flesta som utsätts för våldtäkt och andra sexualbrott polisanmäler inte men många söker samhällets stöd, inte minst inom vården. Då är det viktigt att vården kan identifiera sexuellt våld som en orsak till psykisk ohälsa och erbjuda stöd och behandling. Med rätt insatser och stöd kortas lidandet för patienten som annars riskerar att bli mycket långvarigt. Rätten till hälsa ska självklart omfatta även denna grupp, säger Katarina Bergehed
En kartläggning som gjorts visar att trots många och långvariga kontakter med vården så får inte alla våldtäktsöverlevare den vård och behandling de är i behov av och har rätt till. I sin tidigare granskning av Sverige uttryckte GREVIO oro över att psykologstöd samt traumabehandling inte är allmänt tillgängligt över hela landet. De specialiserade mottagningarna är fortfarande få. Amnesty menar att landets regioner måste säkerställa att alla som utsätts för våldtäkt och annat sexuellt våld måste få tillgång till vård och behandling, oavsett var i landet de bor och oavsett när i tid övergreppen ägt rum."
Vi vet från min utredning av Estonia-massmordet som jag gjorde för ca 1000 Estonia-klienter sedan 1996 att huvudorsaken till katastrofen var att Must hade under sin utredning av Palmemordet fått många bevis att Mossad hade infiltrerat den svenska polisen med mycket kriminella metoder. Detta var en krigsförklaring mot Sverige av främmande makt! Musts plan att befria Sverige från extremt korrupta Mossad-poliser förråddes av minst en Mustagent som jag vet vem det är. Detta medförde att samtliga ledande underrättelsetjänster i världen konspirerade mot Sverige för att straffa Musts försök att befria Sverige från den Djupa staten. Under ledning av MI6, som lämnade ett fingeravtryck på vraket, mördades ca 1000 människor och de korrupta Mossadpoliser byttes i hemlighet ut mot civilanställda oviktiga polismedarbetare som omkom. Sedan tog de korrupta Mossadpoliserna över den polisiära Estonia-utredningen för att mörklägga den med mycket kriminell energi!
Sedan dess har Mossad bara förstärkt sitt kriminella grepp om den svenska polisen och hela svenska staten.
Update 23.02.2024:
"En poliskvinna kallades till "medvetandegörande samtal" med sin chef efter att ha skrivit en debattartikel om korruptionen och hyckleriet inom polisledningen. Nu kritiserar JO polischefen för att ha kränkt kvinnans yttrandefrihet. ......
I debattartikeln riktar hon hård kritik mot hyckleriet inom polisledningen och ger flera exempel på korruption och nepotism som sopats under mattan.
"Skulden läggs inte på ledarskapet utan på den som flaggar upp, blåser i visselpipan. Listan kan göras lång. Chefer som gör uppenbara fel, begår brott eller oegentligheter slinker lätt undan. Det dyker lämpligt upp ett projekt som de 'funderar på ett tag, för att sedan tacka ja till'. Efter ett tag tittar de ut i verksamheten igen som inget hade hänt. Den frysbox som vi längst ner i näringskedjan hamnar i, är för all överskådlig framtid. Hur många visselblåsare sitter i frysboxen? Har vi en likabehandling på riktigt?" frågade sig Maria Persson i artikeln.
Efter att debattartikeln publicerats fick Maria Persson snabbt själv uppleva det hon beskrivit. Lokalpolisområdeschefen kallade nämligen in henne till ett "medvetandegörande samtal". Under samtalet uttryckte polischefen sig på olika sätt negativt om att Maria Persson i artikeln kritiserat arbetsgivaren."