Tidöpartierna Grönvall, Lindberg, Carlsson och Blom förstärker pedofila nätverket i Sverige genom mer LVU-lag istället för att avskaffa den

2023-11-29 06:12

Bara illvilliga idioter eller pedofilslickare vill förstärka den totalt misslyckade och ständigt missbrukade LVU-lagen som har förstört hundratusentals barns och föräldrars liv sedan 1970-talet!

Fy skäms Camilla Waltersson Grönvall (M), Linda Lindberg (SD), Christian Carlsson (KD) och Juno Blom (L) att ni vill förstärka det pedofila nätverket i Sverige istället för att avslöja och bekämpa det!

När jag, tysk advokat Henning Witte, läste juridik i München i slutet av 1970-talet umgicks jag med en större grupp utlandssvenskar som för det mesta också läste juridik på detta elituniversitet. De klagade ofta för mig över att Sverige är helt sjukt genom att myndigheterna ständigt kidnappar barn utan giltiga skäl och att dessa barn far mycket illa i alla dessa ökända LVU-, SIS- och HVB-hem. De flesta barnen skyddas inte utan förstörs! Många utsätts för pedofila övergrepp.

Sverige stack redan då ut så pass mycket att Tysklands ledande tidning Der Spiegel 1983 hängde ut Sverige som Barn-Gulag med hänvisning till Sovjetunionens grova brott mot mänskliga rättigheter:

Jag har sedan ca 15 år tillbaka försökt hjälpa ett 40-tal barn att komma tillbaka till sina föräldrar, men misslyckats i de flesta fall då det pedofila nätverket i Sverige har tillgång till mind-control-vapnet. Med dessa strålningsvapen fjärrstyrs samhällets bottensats, socialsekreterarna och andra kommunala tjänstemän och politiker, domare och, värst av allt, självaste föräldrarna som förtvivlad försöker få sina barn tillbaka. De överstyrs att göra dumheter så att de misslyckas med sina försök att rädda barnen och familjen!

Många invandrare är svårare att överstyra med mind control då myndigheter i Sverige inte lyckades stjäla deras blod från den avklippta navelsträngen när det föddes, som de flesta svenskar råkade ut för sedan 1970-talet. Sverige är jämte Ryssland och USA det ledande landet i att forska fram mind control vapen sedan 1950-talet.

Man behöver antingen offrets DNA eller en chip för att kunna koppla upp vederbörande till datorer som sedan skickar de hemliga skalärvågorna till den vars tankar man vill läsa eller ändra/fjärrstyra. Därför har invandrare varit mera kritiska till LVU-kidnappningar av deras barn. Deras blod har inte stulits när de föddes utomlands. Dessutom ger det pedofila nätverket sig gärna på migranter som har svårare att försvara sig.

Ulf Kristersson har ett mörkt förflutet när det gäller barn, framför allt kinesiska. Kanske därför han tilläts bli statsminister ......

Lösningen är att avskaffa LVU-lagen och istället skicka barnspecialister in i familjen för att övervaka och skydda barn som far illa eller placera hela familjen i ett hem där de lätt kan övervakas. Men det måste vara seriösa hem och inte sådana som Birkahemmet i Göteborg.

 

Update 11.3.2024 kl 04:01:

TV4 Kalla Fakta kommer till helt andra LVU-resultat än oärliga UG:

Granskning: 8 av 10 LVU-barn hamnar i brottslighet , 10 min 39 sek

Tidöpartierna vill att fler unga ska omhändertas enligt LVU. Det för att stoppa dem från att dras in i kriminalitet. Men det kan vara kontraproduktivt. Enligt Kalla faktas granskning av 240 ostraffade barn som har blivit omhändertagna enligt LVU har 201 blivit dömda brottslingar efteråt. – Det är inte bra för barnen och det är inte bra för Sverige. Det är ett misslyckande, säger Kalla faktas reporter Noah Toth.

8 januari 2024

 

Se även på WTV:

Socialtjänstens personal är illasinnad Lena Hallengren! De skyddar pedofiler! Muslimerna har helt rätt!;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc;

Lönsam kommunal barnhandel i Barn-Gulag Sverige! Avskaffa LVU-lagen! Välj domare av folket!;

Regeringen misstänks gynna pedofila nätverket i Sverige, Kristersson gynnade kidnappningen av kinesiska barn!;

Ulf Kristersson (M) i kommunistisk barnarov skandal i Kina;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Den andra filmen har SwebbTube bort censurerat!