Prinsessan Diana mördad med Mind Control

2011-09-02 16:12

Den 1 juli 2011 hade prinsessan Diana blivit 50 år om hon inte hade blivit mördat av MI6, den brittiska utrikes underrättelsetjänsten, den 31 augusti 1997 i centrala Paris. Officiellt var det en bilolycka förorsakad av den berusade föraren Henri Paul. Jag hade under 1990-talet en engelsk klient som gav mig alltid beröm för min forskning om sänkningen av M/S Estonia. När han i slutet på 90-talet kom från London till Stockholm för att vittna i ett tvistemål som jag skötte gick vi på kvällen till en krog i Stockholm och drack några öl. Jag undrade hur han kunde veta så mycket om Estonia attentatet. Då avslöjande han att han jobbar för MI6 och att han hade stor respekt för min kritiska granskning och forskning i Estoniahärvan. Han visste att det inte var en olycka. När jag fick höra att han tillhörde MI6 brast jag ut: "Era svin, ni har ju mördat Lady Di!"

Då svarade han: "Ja visst, vi var ju så illa tvungna!" Skälet skulle ha varit att hon var havande med en muslim, Dodi al Fayed, och att drottningen av England skulle samtidigt vara chef för den engelska statskyrkan. Att hennes barnbarns syskon skulle bli muslim skulle inte komma på frågan. Hennes man prins Philip har befälet över MI6.

Dodis papa Mohamed al Fayed var ansvarig för Dianas säkerhet i Paris. Han avböjde specialhjälpen från den franska staten att skydda prinsessan och Dodi. Han lät dem köra i en mercedes som hade blivit stulen kort innan och där man inte kunde utesluta om den hade blivit "preparerad" under en reparation efter stölden. En Range Rover med Mohamed al Fayeds livvakter fick inte följa med på Dianas sista biltur, trots att den annars under dagen funnits till hennes förfogande hela tiden. Känner ni igen mönstret? Hur var det när Olof Palme och hans dotter Anna Lindh mördades? Livvakterna kommenderades bort. Samma konspiration när John F. Kennedy (införde egna statliga silverpengar), Martin Luther King, Ytzhak Rabin eller den tyska bankiren Alfred Herrhausen (var emot införandet av Euron) slaktades.

Mercedesbilen kördes mot den 13 pelaren i Pont de L'Alma tunneln som är en gammal Merovingisk offerplats. Bilfabriken Mercedes ville undersöka den krockade bilen efter smällen men nekades.

Den första misstanken är att Mohamed al Fayed blev mind controlled då han med flit minskade bevakningen av sin berömde son, hans fästmö Diana samt hans barnbarn. Varför skulle han skada sig så fruktansvärd?

Mohamed al Fayed bestämde att Henri Paul, säkerhetschefen för hotell Ritz i Paris, som Fayed ägde, skulle köra Mercedesen. Mellan kl. 19.00 och 22.00 har det inte kunnat redovisas var Henri Paul befann sig. Misstanken är stor att han fick sin sista slipning i mind control, fjärrstyrning av hjärnan med hypermodern teknologi, så att det inte kunde ske några misstag att han körde mot en annan pelare eller liknande. Påståendet att han skulle kört av vägen till följd av för hög alkoholkonsum är en lögn, se videon nedan.

Prinsessan Diana dog inte vid bilkraschen men fick svåra inre skador då hon inte hade bilbältet på sig. Trots att ambulans snabbt var på plats tog det 1 timme och 40 minuter innan hon kom till sjukhuset Pitié-Salpetrière, en väg som tar max 7 minuter under natten. Fyra sjukhus låg närmare och ambulansen stannade två gånger under resan utan giltiga skäl.

Polisradion var avstängd under mordet och samtliga 16 övervakningskameror längs Lady Dis sista väg blev avstängda. En klassisk konspiration. I Estoniafallet blev nödropen Mayday störd av en rysk sändare från Hogland och radarövervakningen från finska Utö fungerade inte för Estonia; men alla andra båtar runt omkring.

Det är inte uteslutet att kärleken mellan Diana och Dodi också blev framkallat med hjälp av Mind Control. Sådant är fullt möjligt.

Nu i somras 2011 kom det nytt liv in i utredningen om prinsessan Dianas död. Den franske undersökningsdomaren Gerard Caddeo har begärt att höra den f d chefen för engelska polisen Scotland Yard Lord Condon och hans assistent Sir David Veness, då de anklagas för att ha undanhållit viktigt bevismaterial vilket är ett brott. Dianas advokat Lord Mishcon hade överlämnat en anteckning från prinsessan Diana till den brittiska polisen där hon redogör för en varning som hon hade fått av en mycket trovärdig källa som meddelade att det planerades ett attentat mot henne genom att fejka en bilolycka.

Se även på WTV:

Processen att hitta prinsessan Dianas mördare blev riggad av engelska kungahuset;