Rothschilds Mossad skapade Hamas som kontrollerad opposition

2014-07-14 18:40

White TV har tidigare haft ett inslag om att Hamas kontrolleras av Israel. De skapades som kontrollerad opposition mot Israel. Därför har inte en enda Israeli dött under Hamas raketattacker i den pågående slakten och folkmordet på palestinier. Israel har ett avancerat skyddssystem mot raketer och skulle kunna stoppa varenda raket som skjutits upp från Hamas. Dessutom har Israel järnkoll och hjärnkoll på hela Gazaremsan, som är likt ett gigantiskt koncentrationsläger.

Tyvärr kritiserar de flesta Israel som helhet för de fruktansvärda illdåd som regeringen och armén begår mot det palestinska folket. Man måste dock ha klart för sig, att Israel också är utsatt för en stor konspiration, som vill få igång det tredje världskriget och som inte bryr sig ett dugg om Israel. Landet är enbart en liten bricka i det stora och grymma globala spelet där storkapitalet från Wall Street och City of London vill ha en världsdiktatur över hela planeten.

källa:

Ex Mossad Victor Ostrovsky: Mossad Creates and Controls Islamic Extremist Groups and Uses Them As Patsies!!

 

Världen och i synnerhet alla som älskar Israel kan inte ta den förra mossad-agenten Victor Ostrovskys varning tillräckligt nog på allvar: Mossad skadar Israels intressen! (Victor är en stor hjälte. Klicka på länken och ladda ner boken gratis!)

Varför? Därför att  Mossad kontrolleras inte av Israel (falsk flagga) utan av bankhuset Rothschild, som har en helt annan agenda och gärna offrar hela Israel till förintelsen. Vakna alla ni som är Mossadagenter och som har ansvar för staten Israel. Det är hemskt att ert land redan tillhör de minst ansedda länderna i världen.

Se  även på White TV:

Mossad mord misstänkt för de tre kidnappade israeliska tonåringarna;

Mossad kunde ha förhindrat Olympia-Massakern München 1972;

Orsakade Mossad och Stuxnet 3/11, atomattacken i Fukushima?;

Dr. Alan Sabrosky och BBC's Alan Hart, håller Mossad ansvarigt för 9/11;

Mossad kontrollerar Hamas;

Rothschilds Mossad mördade J F Kennedy;

Israel skall vara glad om de får behålla sina gränser från 1967;