Mossad kunde ha förhindrat Olympia-Massakern München 1972

2012-07-23 18:42

Att israeliska säkerhetstjänster inte ryggar för att slakta egna landsmän har redan avslöjats, när fredspolitiker Yitzhak Rabin blev mördad mitt i Israel. Föga känt är att Mossad även hade inflytande över den palestinska terrororganisationen Svarta September, som kallblodigt mördade den 5 september 1972 elva israeliska idrottsmän och en tysk polis under de olympiska spelen i München. Detta avslöjar Andreas von Bülow i sin bok Im Namen des Staates som utkom i tyska Piper-förlag i München 1998.

 

Andreas von Bülow, en av få modiga politiker som idag arbetar som advokat i Bonn, han skrev även en mycket viktig och avslöjande bok om 9/11

 

Andreas von Bülow var statssekreterare i det väst-tyska försvarsdepartementet under det kalla kriget och senare forskningsminister. Han har dessutom i över tio år suttit som ordförande i det tyska parlamentets kontrollorgan, som övervakar de tyska säkerhetstjänsterna. Därför hade han tillgång till mycket hemligt material, som vanliga dödliga inte får kommat åt.

 

På sidan 277 i ovan nämnda bok inleder han kapitlet över massakern på de israeliska idrottsmän under de olympiska spelen i München med konstaterandet, att Jordaniens kung skall ha varit i CIA:s tjänst sedan 1957 och mottagit mer än 300 miljoner dollar varje år av USA. Därför gjorde kungen inget när det palestinska upproret kvävdes med hjälp av CIA och Mossad. Ur det brutala nedtryckandet av det palestinska upproret växte organisationen Svarta September, som var ansvarig för blodbadet i München 1972. Enligt Bülow talar allt för, att även Mossadagenter har slussat sig in i Svarta September.

 

Detta bekräftas också av uppgifter från den Mossad-agent, som fick av Israels premiärminister Golda Meir uppdraget, att förinta Svarta September efter deras vidriga mord i München, Operation Wrath of God. Jakten efter Svarte September beskrivs i boken Vengeance, The True Story of an Israeli Counterterrorist Mission av George Jonas. Chefen för den lilla gruppen med fem europeiska Mossad-agenter har i boken alias namnet Avner, men heter egentligen Juval Aviv. Han är själv son till en tidigare Mossad-agent, som varit verksam i Frankfurt. Den idag i New York levande Aviv växte upp i Frankfurt och där hade han en skolkamrat som senare blev ansvarig för Bader-Meinhof terroristernas finanser, varför han ansågs lämplig, att finansiera hämnden mot Svarta September. (Detta passar till White TV:s inslag, om att Ulrike Meinhof och de andra i gänget var mind controlled och därmed under ledning av säkerhetstjänsterna). Aviv alias Avner betalade 100 000 DM till sin klasskamrat som då fixade support från en kontakt i Zürich, som jobbade med att stödja hela den europeiska terrorscenen.

 

De fick nu en namnlista med elva påstådda Svarta September terrorister som de skulle likvidera utan samråd med Mossad-centralen. Teamet märkte direkt, att det var något skumt med listan. Fyra på listan ansågs som ofarliga och föga relevant, då de var poeter och teaterfolk. De mördades först, då de var helt utan försvar. Som belöning fick agenterna från Mossad för varje offer en ansenlig summa kontanter i Genf i ett bankfack hos Schweizerischer Bankverein.

 

Resterande på mordlistan var svårare att knäcka, då de tillhörde PLO och andra terrororganisationer. Plötsligt blev det grus i maskineriet när de behövde underrättelse för dessa mål. Supporten i Zürich blev mer och mer opålitlig. Avners Mossad-hämnare blev vilseledda med följden att tre oskyldiga araber i Schweiz blev mördat istället. Hit hör också det uppmärksammade mordet på en helt oskyldig palestinsk kypare i Lillehammer 1973 i Norge, som inte alls var medlem eller ledare i Svarta September. Till slut strulade även de levererade mordvapnen och ammunitionen var obrukbar. Mossad saboterade sina egna agenter.

 

Plötsligt vände sig deras öde och de blev själva attackerade, vilket resulterade i att tre av de fem mördades. Ledaren Avner överlevde enbart tack vare hans blixtsnabba reaktion, som avslöjade en polisfälla i München. Avner och den andre överlevande från hit-teamet föredrog att ge upp och dra sig tillbaka. När Avner i Genf ville hämta ut den av Mossad utlovade belöningen för att starta en ny existens, så var bankfacket länsat.

 

Bülow misstänker att en västlig säkerhetstjänst låg bakom mordet på de tre Mossad-agenterna. Till bilden passar även att Svarta Septembers Europa-ställföreträdare Moukharbel enbart ett år efter morden på de israeliska idrottsmännen i München 1972, blev anställd av Mossad som agent med ansvaret för hela Europa (sida 439 f).

 

Det är därför sannolikt att attentatet i München styrdes, eller åtminstone stod under uppsikt, av samma krafter. München-OS var ju ett perfekt tillfälle, att för flera miljoner tv-tittare peka ut urspungsbefolkningen i Israel (palestinierna) som mänskliga svin. Cui Bono?


Zvi Zamir var chef för Mossad när massakern i München hände. I dokumentärfilmen One Day in September (Munich Olympics massacre - 1972) erkänner han, att han flög direkt till München för att hjälpa till men påstår, att Tyskland och delstaten Bayern vägrade, att låta sig hjälpas av Israel. Detta är föga trovärdigt, då Tyskland jämt har hjälpt och ställt upp för Israel efter Nazisternas fruktansvärda brott mot de judiska folken. Mycket riktigt, så bekräftar den dåvarande väst-tyska utrikesministern Hans-Dietrich Genscher i sina memoarer:

"Wir taten keinen Schritt, ohne ihn [den israelischen Botschafter] zu informieren und seinen Rat einzuholen, zumal Israel mit Situationen wie diesen entschieden mehr Erfahrung hatte [...]
Um die Mittagszeit kündigte der Botschafter an, ein israelischer Spezialist für Sicherheitsfragen werde nach München kommen. Es handele sich um einen hohen Sicherheitsexperten mit Begleiter. Etwa um 19 Uhr trafen beide in München ein. Mit ihm sprach ich wiederholt; meine Frage, ob Israel eigene Kräfte zur Befreiung einsetzen wolle, verneinte er [...]
"

(Hans-Dietrich Genscher: Erinnerungen, Siedler Verlag, Berlin 1995, Seite 151)

att Tyskland gjorde inte ett steg utan att rådgöra med Israel. Det var Zvi Zamir själv, som vägrade att ta dit en israelisk specialstyrka, väl medveten om att tyskarna inte hade en sådan. Misstanken är alltså stort, att Zvi Zamir organiserade hela massakern i München från tillfångatagandet av gisslan, över till den extremt bristfälliga insatsen av den tyska polisen till misslyckandet av Operation Wrath of God. Som vanligt seglar man under falsk flagga. När det gäller säkerhetstjänster, så är vi tvungna att använda omvänd bevisbörda, då Mossad och gelika jämt undanhåller och förstör bevis.

 

Zvi Zamir, Mossad-chef 1968-1974, misstänks ligga delvis bakom München massakern OS 1972

 

Intressant i sammanhanget är också, att den tyska tidningen Der Spiegel tvingade nyligen den tyska polisen att släppa delar av det hemligstämplade materialet ang. Münchenmassakern. Där framkommer att tyska nynazister, framförallt Willi Pohl och Wolfgang Abramowski, hade hjälpt den Svarta September i Väst-Tyskland att utföra dådet. De dömdes dock av de tyska myndigheterna till extremt milda fängelsestraff och släpptes ur fängelset efter att endast ha avtjänat 4 dagar av sina straff. Pohl stack direkt till Beirut.

 

Vi vet bl. a. från Andreas von Bülow att den tyska nynazist rörelsen kontrolleras av Mossad. Så även dessa nya uppgifter bekräftar bilden, att Mossad hade inflytande över slakten på sina egna landsmän.

 

Spiegel rapporterar också att några av de tyska säkerhetstjänsterna fick varningar innan, att det skulle ske en terrorattack under de olympiska spelen, men struntade i att vidta åtgärder. Det är känt att de tyska säkerhetstjänsterna styrs stenhård av Mossad.

 

"Aharon Yariv, the director of Israeli military intelligence, had chaired a meeting in Tel Aviv five days before the Palestinians attacked. He told me: “There were indications that Black September was planning a major operation within the next few days. The words ‘ international event’ were used. We passed this information to the interested departments. Nobody thought of the risk to our Olympic team ... If we had reacted and sent four bodyguards with the team, that would probably have been enough.” skriver London Evening Standard 2012-07-09. Detta visar, att det fanns varningar i Israel också. Folket där är inte dumma. Det gick lätt att uträkna att OS kunde vara ett mål.

 

Det framkom i samma veva att det var svensk-producerat krut som dödade de tolv mordoffren i München. Krutet fanns i belgiska handgranater som hade tillverkats för export till Saudi Arabien. Så även Sverige har dragit till sig dålig karma under Olympia-massakern för 40 år sedan. Det var under dessa blodiga spel att Kungen träffade sin underbara Drottning, OS-värdinan Silvia Sommerlath.

 

Nu framkommer också uppgifter, att Israels säkerhetstjänst Shin Beit skall ha haft ett finger med i spelet bakom Popular Front for the Liberation of Palestine's kidnapning av ett Air France flygplan i juni 1976 från Israel via Aten till Paris, som blev omdirigerat till  Entebbe, Uganda.

 

I filmen nedan debatteras de ockulta aspekterna av massmordet i München av en modig engelsk kille, Rik Clay, som blev mördad kort efter sina avslöjanden. Thank you Rik Clay for all your great work! You have our undying gratitude.

 

Rik Clay, modig engelsk forskare som mördades när han var 25 år, då han varnade oss inför en stor massaker-risk under OS 2012

 

White TV tar upp slaktandet av israeliska idrottsmän just nu strax före de olympiska spelen 2012 i London, då det igen är en stor risk, att israeler och andra oskyldiga offer mördas av västliga säkerhetstjänster. Se även White TV:s inslag om terrorrisken mot OS här.