PMO-Demon Face Disorder lanseras nu plötsligt för att svartmåla dem som kan se Reptiloider gömmas bakom människokropp: Anunnakis

2024-04-14 19:05

Svenska Izabela öppnade våra ögon ikväll med en Tarot läsning om ett helt nytt fenomen: en "Demon sjukdom" eller PMO-Demon Face Disorder. Plötsligt publiceras i fulmedia på olika håll att denna "sjukdom" finns som ingen har hört talas om tidigare. Den påstås medföra att man ser folks ansikte förvrängt som en demon. Detta är dock ingen sjukdom utan konsekvensen av jordens medvetande höjning.

Vad har hänt? Jo, Izabela påpekade i sin sista läsning nyligen om solförmörkelsen den 8 april 2024 att GUD kommer att höja frekvenserna på jorden så pass mycket att allt fler vaknar och blir medvetna att fängelseplanten jorden behärskas inte av människor utan Reptiloider.

De kommer från den nedre fjärde dimensionen som de flesta av oss inte riktigt kan se. Och många Reptiloider gömmer sig bakom en människokropp, s k Anunnaki, för att vi inte ska bli skrämda och vakna att se och förstå vem som är den Djupa staten!

Allt detta kommer nu långsamt bli synligt och ska därför mörkläggas med att defamera vakna människor som psykiskt sjuka.

 

https://youtu.be/g4SqbC1wll8?si=AdCj8_AjjvciCHma