David Icke gör som Jesus, talar sanningen till folket den 22 april 2017 i Göteborg

2017-04-03 20:25

Glöm inte att Roger Joseph Boscovich och Nikola Tesla också kom från Kroatien

David Icke kommer igen till Sverige, Göteborg, den 22 april 2017, biljetter kan köpas här. Om ni vill veta var ondskan kommer ifrån och hur vi kan bli av med den, skall ni läsa David Icke från och med boken Och sanningen kommer att göra er fria, and the truth shall set you free.

Det är inte människorna som är ansvariga för ondskan på den här planeten, det är reptiloida varelser, som är betydligt längre utvecklad än homo sapiens, men som tillhör den djävulska hierarkin, utan empati, typiska psykopater som ligger bakom sionismen, pedofilringarna och alla krig. De i sin tur står under hård mind control av The Archons, ett hyperintelligent datorvirus som spridit sig över stora delar av vårt universum. Det finns dock positiva reptos också.

När David Icke nämnde the reptiles för första gången 1998 i sin bok The Biggest Secret, trodde många i Sverige att han blivit galen. Min reaktion var att han skrev som vanligt, inga galenskaper var synliga, bara ny information, som var svårsmält. Jag fick erkänna gentemot mig själv att jag aldrig hört talas om reptiloida varelser med makten bakom kulisserna på jorden och då ämnet lät spännande, började jag själv att forska i det sedan dess istället för att sprida obevisade fördomar.

Jag fick den ena bekräftelsen efter den andra att David Icke hade rätt under min långa forskning sedan 1998. Jag fick många indicier i södra Afrika. Människorna där nere hålls inte lika dumma som oss. Vi i Väst är dummast i världen, tyvärr …..

Hos oss finns de flesta som är fångna av sin vänstra hjärnhalva, d.v.s. använder bara halva hjärnan. En hög IQ är ett dumhetstecken, då bara halva hjärnan är i bruk, då ser man inga helheter, då missar man ofta hela bilden, den stora icke mänskliga konspirationen.

Allt som kommer via den vänstra hjärnhalvan är dessutom utsatt för avancerad mind control. Intuitionen kan inte påverkas på så sätt. Där kommer mer pålitlig information.

David Icke har gjort en gigantisk tjänst för mänskligheten, att den kunnat börja vakna upp efter tusentals år av förtryck, desinformation och fördummande.

Reptiloiderna (vissa idioter kallar dem för  rymdödlor för att ge frågan så litet trovärdighet som möjligt, typ gammeljournalister) har makten på jorden sedan väldigt länge tillsammans med andra negativa, men extremt högt utvecklade varelser, från den fjärde dimensionen. De samarbetar även med demoner, som kallas jin i den muslimska världen, som vet betydligt med om dem än vi.

Bara få kan se de negativa invånarna från den fjärde dimensionen. De som förr brändes som häxor kunde se reptiloiderna. Därför utrotades de.

När tillräckligt många människor är medvetna om de stora och överlägsna reptilerna så kan vårt kollektiva medvetande ta deras makt och avslöja dem, då de är få och vi är många.

Då blir det mera fred och rättvisa på jorden. Det var enormt modigt av David Icke att gå ut först med denna information. Han fick betala ett högt pris genom förlöjliganden, spott och andra förföljelser. Men han har aldrig gett sig och idag är många tack vare Icke medvetna om den största hemligheten på jorden, vilket säkert bidragit till att WW3 inte har brutit ut ännu.

TACK David Icke för din fantastiska gärning, du borde verkligen få fredens nobelpris. Välkommen till Sverige!

Annat om de hemliga makthavarna på jorden på WTV:

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;

Archons, reptiloider och barnätande satanister avslöjade av David Icke;

Vilka är de Archons? David Icke och Simon Parkes har olika uppfattningar;

Artificiell intelligens (AI) är världens största hot och fara säger Simon Parkes panel;

The Huge Secret That Princess Diana Knew;

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;

Ascension Glossary bra sida om reptiloiderna och annan ondska från den fjärde dimensionen;