Sverige kriminell stat med maffialedning i polisen, media, politiken, medicinen, banker, allt enligt Mossads vilja

2022-06-18 17:19

Överallt har kriminella element makten i Sverige

Sedan Mossad kapade polisledningen med kriminella medel i samband med Palmemordet som utfördes av MI6 och CIA i mitten på 1980-talet har Sverige långsamt degenererat till en maffia-stat. Snart har vi mordsiffror som i Mexiko eller Kolumbien. Antalet våldtäkter per capita är redan högst i världen.

Och snart får vi öppet inbördeskrig mellan IS-migranter och biosvenskarna.

När folk blir offer för de jämt ökande kriminella invandrarstrukturerna, mest klaner, händer oftast ingenting eller alldeles för litet. Detta är en konsekvens av den korrupta och extremt kriminella polisledningen i Sverige. De drar även skydd tillbaka ifrån sina egna poliser som arbetar på slagfältet, typ påsk- eller korankravallerna april 2022.

Och naturligtvis arbetar den svenska statliga Haverikommissionen sedan 1994 med kriminella medel att mörklägga Estonia, Sveriges värsta massmord genom tiderna, kanske med undantag av vaccinmorden under de senaste två åren, som också förtigs systematiskt.

Här några aktuella fall där polisen gynnat kriminella invandrare till nackdel för ärliga själar som velat väl för samhället:

Newsvoice:

En röst har tystnat. Efter åratal av hat och hot, nerlagda polisanmälningar och smutskastning i public service och de stora mediehusen har Joakim Lamotte nu sagt adjö till den granskande journalistiken.

Samnytt:

Munna bad araber sköta sig i Sverige – misshandlades blodig: ”Polisen gör ingenting”

Tidigare i veckan kunde Samnytt visa kaosartade scener utanför en pizzeria i Västerås. Ett gäng stormade fram med bilar och tillhyggen för att omringa och misshandla två personer. Samnytt har varit i kontakt med personerna som utsattes för gängmisshandeln.

– Det var araber, säger offret som är känd för att i sociala medier kritisera missanpassade invandrare."

-

Svenskars villor ska kunna exproprieras för bostäder till invandrare


Polischef beskyller Lamotte för nedlagda anmälningar: ”Lever självvalt i situation som genererar anmälningar”

"På torsdagen kunde Samnytt rapportera att polischefen Erik Nord uttalat sig om att Joakim Lamotte lämnar journalistiken. Vid tillfället sade Nord att rättsystemet inte är byggt för den här formen av provokativ journalistisk som i flera fall leder till hot. Nu menar han att det är Joakim Lamottes eget fel att polisen inte gjort sitt jobb med anmälningarna – eftersom Lamotte ”självvalt lever i en situation som genererar hundratals anmälningar”."

 

App ska varna elever för skjutningar

"Eskilstuna är hårt drabbat av skjutningar, ofta i anslutning till skolor. Nu inför kommunen en ”säkerhetsapp” som ska varna elever och personal när kulorna börjar vina. Eleverna ska även drillas i så kallad ”inrymmning”, det vill säga att gömma sig på skolan från våldsverkare."

 

Ofria Fria Tider:

Handelsbanken stänger nationalisters konton efter mediefiasko i Vänersborg


SSU-ordföranden: "Kukmätartävling"

 

Grannländerna mest negativa till Sverige

"Medborgarna i EU-länder närmast Sverige hör mest om problem kopplade till invandring och kriminalitet i landet – och har en mer negativ syn på Sverige."

 

Aftonbladet:

Norsk polis oroas över svenska gäng – har upptäckts i Norge

 

Expressen:

Absurt att kriminella inte kan vräkas

"Den som bedriver en spelhåla i lägenheten riskerar att bli vräkt – men den som förvarar vapen och knark, eller förbereder terrorbrott, kan bo kvar. Det är absurt."

 

Se även på WTV:

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

Vi har redan en invasionsarmé i landet som ägnar sig åt lågintensiv terror som polisen varken vill eller kan agera emot.

 

https://youtu.be/0qjRrLUkOos

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.