Mikael Hagenbo har haft rätt hela tiden att peka ut Zunda tornen i Riga som Baltikums mind control central

Friday, 23 February 2024 18:00

Jag, Henning Witte, känner Mikael Hagenbo, som utvandrade till Lettlands huvudstad Riga, sedan oktober 2019. Han hade som svensk överste fallit i onåd hos den korrupta svenska militärledningen och startade en helt ny karriär i Riga.

Då vi båda står under ständiga attacker från främmande makt, Mossad, svetsades vi ihop till en mycket fin vänskap. Hagenbo hjälpte mig mycket när kriminella element inom svenska Skatteverket och Kronofogdemyndigheten försökte stjäla min underbara lilla stuga i Rejmyre.

Källa

Vi åkte ofta i hans bil genom Riga förbi Swedbanks skrytbygge (höger i bilden) vid floden Daugavas strand som står i närheten av två tvillingstorn som kallas för Zunda tornen (till vänster vid den lettiska flaggan). Detta namn kände vi dock inte till. Knappt någon gör det i Lettland trots att de är mycket synliga. Mikael Hagenbo påpekade nästan varje gång vi passerade dessa torn att där sitter mind control centralen för hela Baltikum. Han tyckte att det var något mycket skumt med dem. Knappt bebodda, livlös,  spökliknande, konstig belysning inifrån. Allt annat än vanliga kontors- eller bostadshus. Han tillade också att han gärna hade några bevis att mind control centralen just låg där.

Men plötsligt attackerade Mikke mig hård och oväntad efter en riktig tokeri som Fritjof Persson hade gjort mot mig i en av sina live sändningar. Då ljög Hagenbo plötsligt att jag inte skulle vara kristen utan i djävulens tjänst. Han tog bestämd avstånd från mig.

Många och även jag blev mycket förvånad. Jag tog dock inte illa vid mig då jag förstod att MI6, den djävligaste makten i Baltikum, som byggt upp och kontrollerar deras underrättelsetjänster, hade lyckats fånga in honom med mind control i Riga.

Även Fritjof Persson har råkat ut för det sedan länge, vilket jag ofta påpekat för honom, men han ville aldrig lyssna. Så hård är han kidnappad av Mossad, som kontrollerar mind control teknologin i Sverige efter Estonia-massmordet. Innan hade svenska Must mycket kontroll över det.

Nyligen publicerade Mossad-marionetten och Sverige svikaren WillgertSwebbTube Claes Hedbergs CIA-lögner om Palmemordet, det s k teatermordet: att sossarna fejkade mordet på Palme för att gömma att han fått Aids. Problemet är bara att Sydafrikaspåret är väl belagt och de hatade Palme. De skulle aldrig ha ställt upp för sossarna!

Då tänkte jag att jag bör publicera Mikael Hagenbos intervju med mig om Palmemordet och laddade upp det på SwebbTube, se nedan. Då kom plötsligt en anonym kommentar som sedan utvecklades hela tiden med extremt viktiga fakta som jag bedömer som mycket trovärdiga. Kommentatorn bekräftade nämligen Mikke Hagenbos misstake att Zunda tornen är Baltikums mind control central med många Must-agenter som gömmer sig där för att kunna tortera och andligt kidnappa folk.

Jag bäddar in Palmeintervjun med mig och be er läsa noggrant kommentarerna där:

jag återger dem även som text här:

CarlB carlb

4 hours ago

Varför gör du inte längre några videos med Mikael Hagenbo? Varför tog Hagenbo avstånd från dig? Varför påstod Hagenbo att du var lierad med djävulen?

.....

Henning Witte henning

4 hours ago

@carlb

Därför att stackars Mikke är under hård MI6 mind control. Han pekade ofta ut för mig två kontorstvillingstorn i Riga nära Swedbanks skrytbygge som den baltiska mind control centralen

......

CarlB carlb

3 hours ago

@henning Zunda Towers

......

Henning Witte henning

2 hours ago

@carlb

Japp, precis! Visste inte att de heter så.

.......

CarlB carlb

2 hours ago

@henning En av mina släktingar arbetar där för MUST. De har lokaler ämnade för rekrytering, avlyssning och tankeöverföring/kontroll. En del av de som sitter där har arbetat för KI.

........

CarlB carlb

2 hours ago

@henning Det var under Peter Wallenbergs tid som man satte upp MUST-aktiviteten samtidigt man tog över det lettiska rättsväsendet med instiftandet av Sthlms Handelshögskola i Riga. Man använde dels KIs specialister inom Sverige, men även amerikanska och tyska för ändamålet. Nästan allt var finansierat av Wallenbergs eller kom ur forskning finansierat av Wallenbergs.

........

Henning Witte henning

för 12 minuter sedan

@carlb

Wauww, allt det där visste jag inte. Men dessa puzzlebitar passar väl på plats. Tusen tack!

.........

CarlB carlb

för 3 minuter sedan

@henning Innan dess hade man lokaler i Solaris och Preses Nems. Där ska, enligt min släkting, finnas ett bunkersystem kopplat mellan Latvijas Televizija och ett underjordiskt högkvarter. Var detta högkvarter ligger vet jag inte. Liknande gäller Vilnius. Det är bland annat telekom infrastruktur och kablar som går från Moskva via Baltikum till Stockholm, avlyssning, övervakning, tankeöverföring (skalärvågsvapen, mikrovågsvapen osv).

........

Henning Witte henning

23 hours ago

@carlb

Tack igen, vilka brisanta och sensationella uppgifter! Och modiga!

Slut på kommentarerna

...........

Det som bekräftar bilden att dessa två torn missbruks för lömska mind control vapnen är att det handlar om två torn som står tät ihop varandra. Mind control använder precis som vår hjärna två strålnings källor som möts fasförskjuten, en s k skalärvågsinterferometer. Interferensmönstret som uppstår när de två skalärvågsstrålarna möts skapar någonting nytt. Det är så vi är kreativa. Positiv som negativ.