Mordförsök mot Knapptryckar-chefen Ulf Bejerstrand på Almedalsfärjan, risk att han även mördas på SÖS!

Saturday, 02 July 2022 23:31

Ca en timme efter att Gotlandsfärjan lämnade Nynäshamn kl 07:15 till Visby den 2 juli 2022 stannade den för att vänta på en ambulanshelikopter berättar Knapptryckarfunktionären Håkan Bergmark för WTV. Då var partiledaren Uffe Bejerstrand nästan död i en tung hjärtinfarkt/hjärtattack. Sedan flögs han inte till närmaste sjukhuset i Södertälje utan till oseriösa Södersjukhuset SÖS i Stockholm. Där ville man påtvinga honom en farlig PCR-test, men han vägrade lyckligtvis. Till slut fick han ett enkelrum.

Grattis Uffe att du klarade alla utmaningar! Krya på dig och var på din vakt!

För ca en månad sedan hade Uffe och jag, Henning Witte, som sympatiserar mycket med partiet Knapptryckarna, bestämt möte i Stockholm bl a för en intervju innan jag skulle till Riga. Jag rekommenderade Uffe en mötesplats i naturen, där vi kunde gömma våra mobiltelefoner, så att ingen skulle avlyssna oss.

Jag hade viktigt och känslig info till honom.

Uffe kom inte då det plötsligt hade bestämmts, att han och hans vicepartiledare Bo Jonsson skulle besöka den ryska ambassaden i Stockholm för att göra reklam för Knapptryckarna. Förmodligen Bosse Jonssons idé. För att sabotera mötet?

Det jag ville säga till Uffe var följande: du sväver i livsfara då du valde Bo Jonsson som din ställföreträdare. Den djupa staten planerar samma sak mot Knapptryckarna som för partiet De Fria i början av året 2013.

Partiet De Fria grundades av en extremt vaken svensk: Peter Storm. Han forskade under 1980-talet redan på fri energi maskiner och förföljdes därför hård i Sverige. Han tvingades då att gå i exil i Thailand. Han gifte sig där och fick ett barn.

Han intresserade sig senare för vårt kriminella banksystem (pyramidspel) och startade 2011/12 ett parti mot banksystemet som han döpte De Fria.

Som tur var besökte min vän Jüri Lina Peter Storm över julen 2012 i Thailand. Där fick Jüri veta av Peter att min bok Den Vita Skolan i Nationalekonomi hade inspirerat honom till sitt bankkritiska partiprogram. Jüri Lina kom även över korrespondens mellan Bo Jonsson och Peter Storm, där Bo svartmålar mig, Henning Witte, oförskämt utan att någonsin ha träffat mig!

Bo Jonsson lyckades smussla in sig som Peter Storms ställföreträdare. I februari 2013 presenterades det nya Partiet De Fria på alternativ-media i Sverige. MSM teg förståss. Jag hade inte hört om De Fria och Peter Storm innan, men blev stormförtjust i deras partiprogram, särskilt bankreformen, utan att veta först att den baserade på min forskning. En månad senare, den 25 mars 2013 dog Peter Storm plötsligt och oväntat i Thailand. För mig var det mord för att vice Bo Jonsson skulle kunna ta över.

Det första han gjorde var att förstöra bankreformprogrammet till oigenkännlighet och sätta sig på livstid som partiordförande med argumentet att ingen infiltratör då kunde kapa åt sig partiet. Problemet var bara att han var infiltratören själv! Han är hård styrd av mind control utan att han märker det!

Sedan blev Bo Jonsson partiet De Frias dödgrävare. Efter det dåliga valet 2014 avregistrerades partiet. Den djupa staten hade vunnit!

När jag kritiserade Bo Jonsson för några månader sedan i en intervju med Linus Noremalm attackerade Bo Jonsson mig istället för att be om ursäkt för hur han hade förstört Partiet De Fria. Då förstod jag att han fortfarande är under mind control.

Jag skickade då direkt min hårda kritik mot Bo Jonsson från 2014 med en Jüri Lina intervju till Uffe Bejerstrand, men han fattade inte galoppen! Suck!

Därför ville jag sedan möta honom på ett avlyssningssäkert ställe och varna honom att han sväver i livsfara så länge Bo Jonsson sitter också i Knapptryckarnas partiledning, i synnerhet som vice! Risken att samma sak som med Peter Storm händer med Uffe var överhängande!

Och nu hände det den 2 juli 2022 igen! För mig var det ett mordförsök mot Uffe Bejerstrand! Solklart! Det är så många som har mördats med dessa lömska strålningsvapen!

Ute på öppet hav tar det längre tid att rädda någon med helikopter och sabotage mot Uffes framträdande på Almedalen 2022 är mycket effektiva medel att tysta Knapptryckarna!

Attackerna innan från djupa statens lakejer som Fritjof Persson (mind control) eller Kristoffer Hell (MI6) hade ju inte hjälpt!

Nu är risken överhängande att Uffe mördas på SÖS!

Han bör göra sig av med Bo Jonsson fortast möjligt för att minska nya mordförsök. Han bör ta in pålitligt folk, typ Dr. Mikael Nordfors, som ställföreträdare! Omedelbart!

 

P.S. 5.7.22: då Uffe vägrade det farliga PCR-testet registrerades han som Corona patient, trots att han fick en stent mot hjärtinfarkten. Så förfalskas Coronastatistiken även den vägen!

 

https://youtu.be/E4-hythScVM

 

Se även på WTV:

Mossad-mordattack mot Uffe Bejerstrand på Donners plats mitt i Almedalen; (den 6 juli 2022 10 minuter innan han skulle hålla tal på samma plats!)

 

https://youtu.be/-MGx8tfD2ZA


https://youtu.be/Yv1GRljHKzY

 

https://youtu.be/Iq5RB8B9X4c