Mossad-mordattack mot Uffe Bejerstrand på Donners plats mitt i Almedalen

2022-07-06 19:23

 

Mordoffret och erkännaren av mordet

 

Kl 14:00 den 6 juli 2022 skulle Uffe Bejerstrand och Dr. Mikael Nordfors från uppstickarpartiet Knapptryckarna hålla tal på Donners plats mitt i Visby, som är mycket bra lämpad för politiska tal under Almedalsveckan. Kl 13:50 mördar 32-årige Theodor Engström från Ljungbyholm en kvinna i 60-års åldern precis på samma ställe. Naturligtvis ingen slump.

Fulmedia påstår att 33-åringen har anknytning till NMR, vilket är föga troligt. Nordfront har redan förnekat detta på sin hemsida. NMR mördar inte oskyldiga! Men Mossad och deras knäkt Skräpo tar gärna nazister som en falsk flagga!

Att NMR-uppgifter först spreds av Expressen passar också in i underrättelsetjänst-bilden. Blaskan är Säpos inofficiella språkrör! När ordet "uppgifter" används i gammelmedia, så kommer de från en mestadels västlig underrättelsetjänst.

Expo har också spridit NMR-lögnet. Och vem kontrollerar Expo? Mossad så klart! Jonathan Leman är med största sannolikhet en katsa.

I kvällens Aktuellt på SVT utesluter Gotlands polischef att det föreligger en ökad risk för allmänheten. Hur kan polisen göra det så fort utan att utredningen är klar? Ju, det är ju Säpos uppdragsgivare Mossad som ligger bakom mordet och då kan de ge lugnande besked till den svenska polisen.

Allt talar för att 32-åringen var fjärrstyrd av mind control teknologi precis som Anna Lindhs mördare. Att gärningsmannen direkt gav upp och lät sig gripas utan att hugga igen med kniven är också ett tydligt mind control indicium. Detsamma gäller att gärningsmannen erkänner mordet. Några år efter Estonia-massmordet kapade Mossad åt sig kontrollen över den svenska mindcontrol-teknologin.

Det var alltså som vanligt Mossad som mördade en oskyldig människa och syftet är då alltid politiskt! Den Mossad-kontrollerade polisen pratar strunt!

Kvinnan som knivhöggs till döds i Almedalen var psykiatrikern Ing-Marie Wieselgren, psykiatrisamordnare för Sveriges Kommuner och Regioner, rapporterar Omni. Vilket hån och cynism av Mossad! Psykiatrin i Sverige hjälper systematiskt att mörklägga mindcontrol-fakta! Psykiatrin hittar på psykiska sjukdomar som passar till mindcontrol-offer, så att folk ska tro att de är sjuka i huvudet, men istället är de friska och offer för mycket lömsk teknologi, som FN kallar för cybertorture!

"Polisens misstänker att gärningsmannen lider av psykisk ohälsa. Det framgår att han ska ha uppvisat tydliga tecken på att inte må bra, rapporterar Expressen."

WTV tänker på läkarens anhöriga och kollegor och beklagar sorgen!

 

Skulle Uffe Bejerstrand mördas igen efter det felslagna försöket på Gotlandsfärjan den 2 juli 2022? Eller skulle bara hans tal störas?

Katarina Janouch säger i intervjun nedan tyvärr inte om Uffe sedan höll sitt tal. Varken Bejerstrand eller Nordfors kunde hålla sina tal! I intervjun med Wilgert nämner hon inte ens att Bejerstrand skulle hålla tal 10 minuter senare på samma plats. Hon har varit bättre journalist tidigare......

AB gömmer intervjun med Katti bakom en penninggirig betalvägg!

 

https://youtu.be/E4-hythScVM

 

Se även på WTV:

Mordförsök mot Knapptryckar-chefen Ulf Bejerstrand på Almedalsfärjan, risk att han även mördas på SÖS!;

FN:s Prof. Nils Melzer kallar mind control torture för cybertorture;

Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent;

Mind Control föreningen EUCACH:s historiska tal på Almedalen;