Nu har Putin invaderat Ukraina med sin överlägsna skalärvågsteknologi! Detta bekräftar att den äkta Putin har mördats efter 2015!

Thursday, 24 February 2022 07:05

Källa Telegram Russia Today: stackars invånarna från Kiev är på massflykt. Utan USAs statskupp i Ukraina 2014 hade detta inte hänt

Nu framgår av vittnesmål i Ukraina och ryska kontrollerade media som Russia Today och Sputnik att Ryssland har inlett en fullskalig invasion av Ukraina. Detta behövdes inte då de två erkända Donbass republikerna Donetzk och Lugansk redan var under rysk kontroll sedan 2014.

Ryssland har skalärvågsvapen som är överlägsna NATO-teknologin. Därför konfiskerade Putin atomkraftverket i Tjernobyl kvickare än fort. Där finns nämligen den gigantiska gamla sovjetiska skalärvågsantennen kvar, som tog all energi från reaktorn och vållade massor med hurricans och sjöbävningar i USA under 1970-talet. De andra tre atomkraftverk i Ukraina verkar Putin vara ointresserad av.

se på WTV: Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3

Denna för Ryssland inte nödvändiga invasion visar också att Putin mördades någon gång efter 2014 och ersattes med en dålig dubbelgångare som är under samma Drakoreptilkontroll som resten av världen. De vill WW3!

Därför hetsade NATO-länderna de sista veckorna extra mycket mot Ryssland och evakuerade sina Ukraina-ambassader. De visste tydligen att Putin är under samma negativa kontroll som de själva.

Detta bevisar också att Reptokontrollen över fängelseplaneten jorden har förstärkts sedan 2016. De ljusa krafterna, som den gamle Putin, har förlorat många maktpositioner.

Mycket tyder på att den kriminella Bidenfamiljen med sonen Hunter blir utpressad av Kina att USA ska hålla sig tillbaka i Ukraina.

Recording of calls between Joe Biden, ex-Ukraine President Poroshenko leaked

Läs WTV inslaget: Joe Biden mutades av Kina, Ryssland och Ukraina

Filmade Hunter Biden sig själv under sex med kinesiska barn som han även torterade?

USA + Ukraina ville spränga Krim-bron med atombomb för att starta WW3;

NATO eller neutrala länder har ingen rätt att hjälpa Ukraina, som inte är NATO-medlem. När de ändå skulle göra det blir det snabbt WW3.

.......

Putins actions i Ukraina drev oljepriset upp till det dubbla jämfört med några månader tidigare. Detta finansierar hans militärinsats med råge, trots alla ekonomiska sanktioner.

.......

'Hypocrites on Parade': John Pilger Calls Out World Leaders for Ignoring Donbass Shelling For Years

.........

Krieg: Ein Kommentar zu der Entwicklung in und um die Ukraine

24. Februar 2022

.........

Eyewitness Reports Indicate Ukrainian Army Fired First Shots in War with Russia

..........

Se även på WTV:

NATOs och Västs försök från 2014/15 att starta krig i Ukraina mot Ryssland upprepas nu, Putin erkänner Donbassrepublikerna;