Ett år sedan den Vita Hatten Ingemar Ljungqvist mördades med strålningsvapen

2023-12-21 04:58

 

Det är tyvärr knäpptyst i alternativ media till ett-års-dagen för strålningsvapenmordet mot en av Sveriges bästa och modigaste dissidenter: Ingemar Ljungqvist från fina Uppsala! Han kom från vänsterkanten men hamnade hos de s k Vita Hattarna, som är varken höger eller vänster utan längst fram.

Då han blev för obekväm för den Djupa staten, främst med sin forskning i den extrema överdödligheten efter de förgiftade Covidsprutorna, mördades han med strålningsvapen, som låter döden se ut som hjärtproblem. I Sverige är strålningsvapen under Mossads kontroll.

På oseriösa FrihetSverige är Ingemar fortfarande listad som levande medarbetare med bild och e-mejl adress. Stor skandal att Mikael Cromsjö fortfarande vägrar att meddela om Ingemars bortgång. Inga hedrande ord för Ingemar!

Stor skandal också att Michael Zazzio sprider lögner att Ingemar skulle ha dött av Covidsprutan. Ingemar varnade ju folk att inte ta giftsprutan. Zazzio hade ju kuppat bort Ingemar från 2000-talets Vetenskap, ett av Ljungqvists livsverk. En klassisk konspiration av den Djupa staten!

Ingemar vi saknar dig fortfarande och är mycket tacksamma för dit enormt viktiga upplysningsarbete!

 

Se även på WTV:

Skamligt att bara tre alternativ media kanaler har uppmärksammat Ingemar Ljungqvists bortgång, resten under Djupa statens kontroll;