Bort med demokratins dödgrävare FOI, Säpo, Must och MPF, alla under Mossad-kontrol att förinta Sverige!

2023-06-23 09:22

Källa:

Samnytt alarmerar i morse:

Säpo varnar för ny extremism: Alternativmedia – sprider konspirationsteorier att samhället är i förfall”

"Säkerhetspolisen (Säpo) varnar nu för en ny extremistmiljö i landet som myndigheten kallar ”antidemokratisk extremism”. Den ägnar sig åt att sprida ”antistatliga konspirationsteorier”. I studien har samtliga alternativmedier kartlagts och författarna skriver att dessa sprider konspirationsteorier som – ”att samhället kontrolleras av en elit och är i totalt förfall på grund av så kallad massinvandring och inkompetenta och korrupta politiker.

Totalförsvarets forskningsinstitut (Foi) har på uppdrag av Säpo genomfört en studie i syfte att få en bättre bild av antidemokratiska extremistmiljöer i Sverige. Studien som författad av Hannah Pollack Sarnecki, Anna Lioufas och Mathilde Jarlsbo.

I rapporten står det bland annat att läsa att krafterna är fientliga mot det liberaldemokratiska systemet och försöker ”avskaffa eller underminera det liberaldemokratiska statsskicket”. Detta genom att sprida ”konspirationspropaganda och desinformation”. Bland informationen som sprids ser myndigheterna även ”avhumaniserande propaganda”."

I själva verket är det tvärtom! FOI, Säpo, Must och Myndigheten för psykologiskt försvar MPF är Sveriges största fiender inom Sverige därför att de är alla lydiga slavar under Mossad som kapade åt dem under 1980-talet.

Undantaget är dock den Militära underrättelsetjänsten, Must, som alltid varit under svensk kontroll fram till efter Estonia-massmordet, som ursprungligen var tänkt att kasta ut Mossad-brottslingarna som satt i främst Säpo, övriga polisledningen och då Styrelsen för Psykologiskt försvar.

Efter att Must genom förräderi av minst en Reptiloid Must-agent (en Anunnaki som gömmer sig bakom en människokropp) misslyckades med att befria Sverige från främmande makt 1994 så tog Mossad även där smygande över kontrollen och också mind control teknologin.

Lögn rapporten från FOI kan laddas ner ifrån Samnytt.

Avslöjande är också att Sveriges näst äldsta alternativ medium, WhiteTV från 2010, förtigs i denna extremt Sverige-fientliga FOI-rapport! På WhiteTV finns alldeles för många obehagliga sanningar som måste tystas ner med alla medel.

Det vore mycket befriande för Sverige att lägga ner FOI (som ljög så mycket om Estonia), Skräpo, Must, MPF och FRA och samtidigt offentliggöra deras handlingar och dokument. Sverige skulle baxna över den grova brottsligheten som då skulle komma upp i dagen!

Update 24 juni 2023, läs även på Samnytt:

Här är forskarna bakom Säpos attack mot alternativmedia

"Alternativmedia är fientliga mot det liberaldemokratiska systemet och försöker ”avskaffa eller underminera det liberaldemokratiska statsskicket”. Detta genom att sprida ”konspirationspropaganda och desinformation”. I studien använder forskarna bland annat den vänsterextrema tidskriften Expo som källa." Expo är en Mossad-front!

Update 27.6.23 från FrihetsNytt:

Samnytt avslöjar forskarna bakom extremistrapport

Hannah Pollack Sarnecki "själv forskar om extremism och hot mot demokratin för FOI och har doktorerat i socialantropologi. Pollack Sarnecki har bland annat kallat kritik av vaccin och statliga försök att tvinga folk att ta det otestade covidvaccinet för ”rysk desinformation”. Hon var även en av 42 antropologer som undertecknade en SD-fientlig artikel 2014.

Den av forskarna som dock verkar vara mest uttalad i sina politiska ståndpunkter är Anna Lioufas, som är kriminolog och forskare vid FOI. Enligt Samnytts genomgång av hennes sociala medier framkommer det att hon är fientligt inställd till USA:s tidigare president Donald Trump, samt att hon tagit ställning för HBTQ-rörelsen, vänsterextrema Black Lives Matter och inlägg som är fientliga mot Sverigedemokraterna. .......

Frihetsnytt har talat med Samnytts politiske chefredaktör, Mats Dagerlind, om rapporten och de personer som har skrivit den.

– Det är ju bisarrt, eftersom det rör sig om en polismyndighet som har beställt rapporten från en försvarsmyndighet, så det är fullständigt helt uppåt väggarna. Det man anklagar oss för, och flera andra, det är att vi skulle utgöra något slags hot mot demokratin. Men det verkliga hotet mot demokratin är ju vad de själva håller på med och försöker svartmåla och ogiltigförklara stora grupper och straffa ut dem från det demokratiska samtalet."

 

Se även på WTV:

FOIs H Sarnecki, M Jarlsbo och A Lioufas skyddar pedofiler och är barnplågare! Bort med FOI och Skräpo!;

White TV fyller 5, mobbad av de flesta, censurerad av Google, bedragen av Alexa och YouTube;

Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent;