Osympatiska och omusikaliska Loreen klädde ut sig som Reptiloid-hybrid och vann genom valfusk, juryn måste avskaffas!

2023-05-14 11:15

Jag tittar sedan länge inte mer på Eurovision då den ofta är riggad och politisk. Ryssland får inte delta då de ockuperar delar av Ukraina, vilket de har all anledning att göra efter över 14000 mord på ukrainare som talar ryska sedan den amerikanska statskuppen 2014. Men Israel som helt olagligen har ockuperat och stulit land och mördat Palestinier på löpande band får delta trots att de inte tillhör Europa!

Källa: https://www.amazon.com/Extraterrestrial-Species-Almanac-Ultimate-Reptilians-ebook/dp/B085Q3WRJ7

Loreens äckligt långa naglar påminner om Reptiloidernas långa och mycket farliga naglar och hennes svartbruna outfit är också typiska Reptiloidfärger. Dessutom sjunger hon som en kratta. Klart att hennes seger har fuskats fram med hjälp av de totalt onödiga juryerna. Deras medlemmar är alltid under hård mind control så att Reptiloiderna kan styra vem som vinner. Att gudomliga ABBA vann för precis 50 år sedan var väl en läxa för den djupa staten att inte släppa fram riktigt bra musik som vinnare en gång till.

Vi är multidimensionala varelser som skapats av frekvenser, långitudinala vågor, som ljud- och skalärvågorna. Därför är det för den Djupa staten extremt viktigt att kontrollera vilka frekvenser vi konsumerar. Vi vet från John Colemans bok The Committee of 300 att Reptilkontrollerade MI6 styrde att Beatles skulle bli världskända då de ofta hade negativa frekvenser i sin musik. På Reeperbahn i Hamburg 1962 sålde de sina själar till Djävulen för att få framgång.

Att Loreens shitlåt heter Tattoo är också ond uppsåt då många tatueringar innehåller små portaler där demoner kan krypa in i en människa för att låta den lida genom sin förslavning!

Att Ukraina vann förra året var naturligtvis politiskt motiverat och Sverige i år också. Sverige ska ju med i NATO mot folkets vilja! Finland är ju redan med nu.

Läs även på ofria Fria Tider:

I Finland har förlusten mot Loreen blivit ett nationellt trauma

 

https://youtu.be/BE2Fj0W4jP4