Reiner Fuellmich anklagas ha lurat sina Corona-kollegor på 6,66 miljoner kr plus över 7,7 miljoner

2022-09-24 21:57

Källa

Nu kommer konkreta anklagelser från kollegan Viviane Fischer (ovan) varför Reiner Fuellmich fick kicken:

Reiner Fuellmichs advokatbyrå ska ha fakturerat Corona-utskottet 29 750 EUR varje månad för att bearbeta deras e-post, vilket inte ens varit hans uppgift. Beloppen på sammanlagt 660 000 EUR godkändes av en kompis till honom, som var ansvarig för bokföringen i stiftelsen Corona-Ausschuss. Stadgarna förbjöd dock detta.

Dessutom hade Corona-kämparna bildat en likviditetsreserv på 700 000 EUR som fanns hos Reiner Fuellmich. De är borta nu också och Reiner har inte återbetalt dem trots flera och intensiva uppmaningar! När en del av pengarna krävdes från Fuellmich för ett nytt projekt så kunde han inte betala pengarna. Enligt anklagelserna ska han financierat sitt hus med dessa pengar.

Reiners tyska advokatkollega Viviane Fischer meddelar också att Fuellmich nu plötsligt ska flytta till USA och sälja huset i oktober.

Viviane och hennes kollegor har krävt en säkerhet av Fuellmich för dessa 700 000 EUR, t ex i form av en inteckning i huset, men han ska ha vägrat ge säkerheter. Han anklagas också för att inte alls vara kooperativ när det gäller återställandet av dessa enorma summor eller förtroendet för honom.

Dessutom ska Fuellmich också sitta på ett tredje belopp som tillhör Corona-Ausschuss vilket har medfört att han helt har dränerat dem på pengar så att de inte kan arbeta ordentligt längre.

Alla dessa uppgifter härstammar från Viviane Fischer. WTV har inte kunnat kontrollera dem, men Viviane skulle riskera sin advokattitel om hon skulle ljuga om dessa uppgifter.

P.S.: det var kanske därför Maneka Helleberg och jag fick kalla handen när vi äskade samarbete och stöd för ansvarsprocessen mot AstraZeneca.

 

https://youtu.be/UNwxBIr25x0

 

Se även på WTV:

Den kontrollerade oppositionen Reiner Fuellmich fick kicken, okänd varför;

Vi söker vaccin-skadade för unik rättegång mot AstraZeneca i Södertälje för grafenoxid i sprutan; lawsuit against Astra;