5G dödar allt, långsamt och plågsamt, Löfven (S) och MP medskyldiga uppd 11.5.

2019-05-04 22:53

Den 4 maj 2019 hölls igen en manifestation mot 5G på Sergels torg precis som förra året den 14 april 2018. Det kom ca. 250 deltagare.

Nya experter fick komma till tals, som presenteras i den första delen på White TV idag. Många experter är eniga om att 5G gör människor ofruktbar, värre än WIFI och 4G, som är ansvariga för många barnlösa äktenskap. Om fem generationer kan homo sapiens inte fortplanta sig längre om vi inte stoppar 5G vansinnet, som också är starkt cancerframkallande.

Även artificiell intelligens knyts till 5G med den stora risken att datorer tar över våra liv och vi blir deras marionetter. Att insekter dör ut på ett extremt sätt tillskrivs också strålningen från mobiltelefonteknologin och trådlös Internet. Vi missbrukas som försökskaniner åt mörka och ljusskygga makter. Detta får inte ske! Detta får inte tillåtas!

Löfven (S) är naturligtvis med och främjar dessa människoexperiment. Hans regering med ansvarslösa MP-politiker är t.o.m. stolt över att Sverige ska vara föregångsland för spridningen av 5G.

Den andra filmen är på tyska, för de som kan. Den är från Jo Conrads Bewusst.TV och de föreslår att göra den 5 dagen i varje månad till en anti-5G dag med aktiviteter någonstans i Europa.

5G varningar på WTV:

5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs;

Cryptocurrency trojansk häst för artificiell intelligens AI när 5G är klar;

Uppdate 11 maj 19, se andra filmen, del 2, nedan.