Englands kung Edward VII planerade 1:a världskriget

2014-08-01 16:22

Det är framförallt engelska och amerikanska forskare som samlat fakta som bevisar att England iscensatte WWI. Det blev England, då England är huvudsätet för de mörka krafter som styr jorden i hemlighet. Det engelska kungahuset har sedan länge varit en av de ledande figurerna i konspirationen mot homo sapiens. Det är också därför vårt moderna kriminella banksystem, som är ett pyramidspel, föddes med Bank of England 1694. Kort därefter grundades officiellt den skotska riten av frimureriet i England, som också är ett krigsverktyg.

1:a världskriget är ett praktexemplar av en engelsk konspiration.

White TV hade till dagen då det blev 100 år sedan 1:a världskriget bröt ut, letat länge efter en bra film eller föreläsning som visar, att England och inte Tyskland är ansvarig för att första världskriget började och blev mer än en lokal konflikt mellan Serbien och Österrike. Igår kom info från en White TV tittare med den bästa föreläsningen hittills om grunderna varför 1:a världskriget bröt ut. Den hölls av Dr. Webster Tarpley, en känd konspirationsforskare som talar flera språk, även tyska, flytande. Tack för tipset!

källa: den engelska kungen och krigshetsaren Edward VII

Tarpley belyser hur framförallt Englands kung Edward VII planerade WWI långt innan det började och hur England ljög för Tyskland och lugnade ner Kaiser Wilhelm II, att England inte skulle delta i kriget mot Serbien. Gentemot Ryssland lovades raka motsatsen, då Englands plan var att förinta Tyskland och Ryssland genom ett världskrig. Det engelska kungahuset borde betala skadestånd till Tyskland och Ryssland för sina krigsbrott!

Läs även i The Telegraph : Revealed: how King George V demanded Britain enter the First World War

Se även på White TV: England, inte Tyskland, skyldig till 1:a världskriget;

Frimurare mördade tronföljaren Franz Ferdinand för 100 år sedan;

Frimurarnas hemliga makt och symboler avslöjas genom siffror;

Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok;