AIDS är ett amerikanskt biovapen

2013-05-06 20:05

Att USA utvecklade AIDS-viruset i sin biologiska vapensmedja Fort Detrick, Maryland, har många förmodligen redan hört. Där jobbade Dr. Robert Gallo som anses vara upptäckaren av AIDS. Detta är en fet lögn. Han var uppfinnaren. Dr. Len Horowitz har gjort ett fantastiskt arbete att avslöja detta med sin bok Emerging Viruses AIDS & Ebola.

Men även biokemisten Dr. Jack Felder, som arbetade också i det amerikanska försvaret med utvecklingen av biologiska vapen på 60-talet, avslöjade samma sak.

Källa

AIDS upptäcktes först i USA och inte i Afrika hos några apor. Aphistorien är ren lögn. Intressant är också att AIDS spreds med vacciner. Ytterligare ett skäl att inte låta vaccinera sig. Den som med de kunskaper vi har idag om vacciner fortfarande låter sig eller sina barn vaccineras är dum eller kriminell.

Yrsa Häggström som driver den upplysande nätsidan Bakom Kulisserna har redan 2004 haft ett viktigt AIDS inslag, som avslöjar alla AIDS-lögn och att det finns botemedel. Dr. Jack Felder nämner i slutet av sin föreläsning några botemedel mot AIDS. Så det lönar sig att titta på alla sekvenser av hans fina tal.

När jag var i Malawi 2002 ville jag uppmärksamma alla jag träffade därnere, att AIDS is made in USA. Det var ingen nyhet för dem. De svarade att alla i svart-Afrika visste om det. Men våra kriminella media i Europa och USA censurerar alla amerikanska AIDS bevis.