Modiga Magnus Stenlund har rätt: Expo är en Mossad front!

2024-03-09 13:37

Idag kom Magnus Stenlund på sin nya kanal Svea Kanal med ett mycket modigt utpekande: vänsterextrema Expo måste misstänkas vara en Mossad front!

Ja, helt rätt! Och Expo tonangivande Jonathan Leman är med stor sannolikhet en katsa, en av de få kärnagenter inom Mossad. De är alltid mycket duktiga och begåvade.

Tysklands parlament har ett utskott som ska "kontrollera" deras underrättelsetjänster. På 1990-talet var det socialdemokraten och exministern under Helmut Schmidt, Andreas von Bülow, som var chef där, en mycket modig och klok man som läste lysen av CIA och Mossad! Jag, Henning Witte, tog kontakt med honom p g a mitt Estonia-uppdrag från ca 1000 anhöriga. Vi fick mycket bra kontakt och han berättade för mig runt år 2000 att Mossad hade splittrats. Många av deras smarta agenter följde nämligen min stora idol Victor Ostrovsky, Mossadagenten som ca 10 år innan hade skrivit avslöjande böcker med budskapet och bevis att Mossad skadar Israels intressen.

Detta bekräftades senare av min andra stora idol juden Simon Parkes från England. Han är en av de ledande Reptiloid-experterna i världen som vågade avslöja att Israel och Anunnaki Rothschilds (Reptiloider som gömmer sig bakom en människokropp) är bara falska flaggor när det gäller Mossad utan att de egentliga makthavarna är de Vita Drakoreptilierna från den lägre fjärde dimensionen, de egentliga makthavarna på fängelseplaneten jorden! Mossad är deras direkta maktarm att förslava oss homo sapiens.

Därför kunde lilla Mossad, som startades så sent som på 1950-talet, gå förbi den då mäktigaste underrättelsetjänsten MI6 och dess vasaller CIA och KGB.