Kriminella Frankrike har plundrat Niger på deras uran så de blivit ett av världens fattigaste länder med mycket svält + Zelenskyj snart mördad

2023-08-09 12:00

Skönt att Niger nu verkar ha befriats av den extremt kriminella kolonialmakten Frankrike med hjälp av Ryssland! Frankrike har under decennier stulit Nigers uran och som tack låtit många invånare där svälta ihjäl och utsatt dem för mycket annat lidande också då de tvingats bli ett av världens fattigaste länder! Pedofilskyddaren Rothschild-Macron måste bort!

Riktigt roligt är att Niger nu har blockerat Chevrons oljepipeline från Nigeria till Europa! Där kokar förtryckarpacket.

 

https://youtu.be/FJ0G_cPRGV8

 

Och Blod-Zelenskyj fortsätter att mörda civila med amerikanska splitterbomber! Han blir förmodligen och förhoppningsvis snart mördad av sina uppdragsgivare MI6 och/eller CIA med Ryssland som falsk flagga:

Och läs på ofria Fria Tider:

"Mer än tre fjärdedelar av ukrainarna ser president Volodymyr Zelenskyj som direkt ansvarig för korruptionen inom både regeringen och militären. Det visar en ny opinionsundersökning, rapporterar Voice of Europe.

och läs på Global Politics hur Frankrike har mördat, bedragit och svältat ihjäl sina afrikanska kolonier med en skandalös penningpolitik genom CFA-franc.

 

https://youtu.be/NwQtwiPw15E