Solteleskopen i USA, Australien, Spanien + Chile stängdes samtidigt: mörklägga ufos runt solen

2018-09-29 15:38

Att FBI stängde världens modernaste solobservatorium i New Mexico, USA, och det intilliggande postkontoret den 9 sept. 2018 med Black Helicopters och utan vettiga skäl och utan att förvarna den lokala sheriffen har blivit ganska känt. Mindre känt är att det samtidigt stängdes solteleskopen på Hawaii, Pennsylvania, Australien, Chile och Spanien.

Detta visar att makten är centraliserad på jorden, i alla fall på den västliga hemisfären, efter interna strider bland de negativa som våldför sig på oss människor.

källa; detta påstås vara bilder från ufos nära solen som skulle censureras bort, bevis för bildernas äkthet finns inte

Anledningen var att dessa teleskop hade fotograferat jättestora ufos mycket nära solen. Enligt Simon Parkes, från minut 31 i intervjun nere, var det positiva utomjordingar som ville förhindra att de negativa manipulerar solens neutrinostrålning som skickas med skalärvågor till jorden, för att höja planetens och människornas medvetenhet. Detta medför att de negativa bakgrundskrafterna avslöjas allt fortare, vilket de vill förhindra med alla medel. De är extremt maktgalna och stretar emot in i det sista, trots att de vet att slaget om jorden är redan förlorat.

Andra positiva kosmiska händelser runt jorden på WTV:

Spionage- / mind-control satelliter saboterade av positiva krafter, NSA och CIA handikappade;