CIA skuggan Stratfor erkänner USA:s kriminella utrikespolitik, George Friedman släpper grisen ur säcken

2015-03-16 22:56

George Friedman grundade Stratfor think tank. De ger dyra råd till staten USA och många stora bolag. Hans tal nyligen inför Chicago Council on Global Affairs (grundades 1922) är mycket intelligent, ärlig och avslöjande. Alla inom den europeiska kommissionen och den tyska regeringen borde lyssna till det, även Margot Wallström och gröngölingen Stefan Löfven.

Hans varning: Europa håller på att falla sönder! Han menar att Europa aldrig varit enat, vilket inte riktigt stämmer. Under medeltiden var Europa enat under den grymma diktaturen av den katolska kyrkan.

Efter minut 21:55 under hans tal erkänner Friedman att USA organiserade och iscensatte alla orangea revolutioner som t.ex. i Georgien och Ukraina samt att Ryssland är tvungen att reagera mot detta om de inte vill gå under.

Sedan går han in på Tysklands och Greklands position i Euro- och skuldkonflikten. Han nämner tyvärr inte att båda är oskyldiga till den. Alla EU länder är offer för det kriminella banksystemet, men det genomskådar Friedman tyvärr inte. Men han avlastar med rätt de sydeuropeiska länderna genom att peka på Turkiets positiva ekonomiska utveckling. Det stämmer alltså inte att länderna runt medelhavet är oskickliga klåpare som är dömda att misslyckat. Det måste finnas andra skäl för deras hemska öde med rekordhög arbetslöshet och skuldsättning. Han kommer dock inte på idén att det är själva penningsystemet, pyramidspelet, som är med flit designat så, att några alltid måste kollapsa, hur duktiga de än må vara. Alla pyramidspel måste krascha med matematisk nödvändighet.

Hans påpekande att södra Europa enbart kan klara sig med hjälp av fusk genom utnyttjandet av svarta marknader stämmer säkert. De har inget annat val i det kriminella finanssystemet.

Hans recept för Grekland är att lämna Euron, återinföra Drachmer och återbetala lån i Euro med en för Grekland mycket förmånlig växelkurs, som regleras genom grekisk lag. White TV instämmer.

George Friedman kritiserar EU också med all rätt för att först och främst vilja rädda bankerna och inte människorna samt ställer följdfrågan:

Vem inom EU skulle vilja dö för EU? Ingen! EU ger ju inget socialt skyddsnät men ställer massor med finansiella och andra diktatoriska krav.

källa

Efter minut 54:16 släpper Friedman den amerikanska grisen ur säcken, när han besvarar frågor. Då kommer de mest spännande inslag i hans tal. Enbart ett samarbete mellan Ryssland och Tyskland kan bli farlig för USA:s planer på världsherravälde. Därför måste detta samarbete knäckas med alla medel, även omoraliska. När alternativa media skriver sådant kallas det för konspirationsteori, men en Stratfor kille får säga det utan liknande kritik.

Efter 58:47 visar svaret tydligt det fula amerikanska trynet: USA skall göra så som under Reagan, rusta upp och betala båda sidor, då Irak och Iran, hetsa dem emot varandra, så att så många av dem som möjligt slår ihjäl sinsemellan, så att USA slipper att invadera. Divide et impera! Detta var ett av skälen varför CIA och Mossad lät mörda Olof Palme.

George Friedman konstaterar stolt, att USA kontrollerar alla oceaner. USA skall förhindra att andra bygger upp en stor flotta, då kan USA fortsätta med att invadera alla länder på jorden de vill, utan att dessa kan göra motsvarande mot USA.

På min 109:15 erkänner han att Ukrainafrågan är existenshotande för Ryssland. Han avslutar med att poängtera att Tyskland har vågmästarrollen inom EU. Han glömmer dock att säga att Tyskland fortfarande inte är en suverän stat och att Tyskland fortfarande inte har ett fredsavtal med USA, England eller Frankrike, bara med Ryssland.

Kolla även på White TV: EU är viktig för Sverige, men EU-diktaturen måste bli demokratisk;

EU-USA handelsavtalet TTIP döljs i hemlighet, enbart de positiva sidorna får publiceras;

EU grundades av nazister;

EU köper stulen olja från IS svart;

Ingen granskning av EU Junckers Luxleaks skandal;

EU-kommissionens Jean-Claude Juncker skattesmitarnas alkoholiserade kung och ful fisk;

EU:s Jean-Claude Juncker: "Jag knullar var, vem och när jag vill";