Morgellons biologisk krigföring mot oss alla

Tuesday, 11 June 2013 14:43

Den 8 juni 2013 fotograferade Elisabeth Nyström Barringer dessa bilder i Djursholm, Stockholm. Det är sannolikt att de märkliga trådarna orsakades av chemtrails:

Mer om Elisabeths bilder på: http://www.facebook.com/photo.php?v=469170839832799&set=vb.100002196627746&type=2&theater

Säkert är, att sådana trådar inte förekommer i naturen. De är konstgjorda. Misstanken faller på USA:s biologiska vapensmedja, som oljas med 290 miljarder kronor årligen. I den ingår produktionen av s.k. Morgellons, konstgjorda fibrer som genomtränger ögon, huden och andra delar av kroppen.

"För första gången fick världen veta om Morgellons år 2002 då hemmafrun Mary Leitao som tidigare hade arbetat som laborant på sjukhus hittade en tunn tråd i en varböld på sin son Andrews läpp.

Tråden liknade ett maskrosfjun. Snart började små sår uppstå på ungens hela kropp och märkliga fibertrådar i svart, vitt eller rött hittades i dem. Pojken klagade att ”baggar kryper under huden”. Mary Leitao vände sig till åtta olika doktorer i försök att förstå vad händer med hennes barn men fick aldrig något tydligt svar. Alla läkare sa att pojken är helt frisk och de trådar som verkade avges av hans kropp egentligen bara var tråd från hans kläder som fastnade vid såren.

Då började Mary som hade medicinsk utbildning en egen utredning. Hon studerade tråden under mikroskop och bestämde att de inte hörde till pojkens kläder eller leksaker. Sedan sökte hon information på internet och upptäckte att det inte bara var hennes pojke som led av den konstiga sjukdomen som läkarna vägrade att erkänna, utan många människor i hela världen. Då grundade hon och hennes man en fond för att noggrant undersöka denna sjukdom som de kallade för Morgellons sjukdom." skriver Rysslands röst.

White TV får upptäcka till sin stora förfäran, att många läkare förnekar Morgellons och klassar det hela som inbillning. Vissa läkare vill skicka Morgellons offer till psykiatrin. Sådana slarviga och ansvarslösa läkare borde själva skickas till psykiatrin för att känna av hur det är att sitta där felplacerat och man borde dra in deras legitimation omedelbart.

Morgellons är egentligen ingen sjukdom utan ett resultat av hemlig biologisk krigföring mot alla människor, hypermodern teknologi. Vissa förknippar Morgellons också med genmodifierad mat.

De är ett centralt steg mot robotiseringen av människan. Det skall avlas ett tvåklass samhälle: en liten vacker och välmående elit à le Herman Lindqvist, och en stor grå massa som är halv robot, halv människa, hubotar, som i SVT:s serie Äkta Människor.

Till bilden passar även, att USA har börjat med att blanda DNA från insecter i sina vacciner. Bättre att låta bli att vaccinera sig.

Den första och andra filmen handlar allmänt om morgellons och den tredje, http://www.skizit.biz/, om amerikanska patent på Morgellons, som står i samband med denna biologiska krigföring mot oss alla. YouTube:

"Supporting documentation will be at skizit.biz.
If you have anny questions, please write me at This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Morgellons patents:

US 6245531 Polynucleotides Encoding Insect Ecdysone Receptor
http://www.patentlens.net/imageserver...


US 5514578A Polynucleotides Encoding Insect Steroid Hormone Receptor Polypeptides and Cells Transformed With Same
http://www.patentlens.net/patentlens/...

Inventors:

David Hogness

650-723-6166
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Michael Koelle
203-432-5662

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

William Seagraves

203-432-4537
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Se även White TV:s andra inslag om Morgellons här.