Mindre sex än någonsin genom mind control?

Friday, 24 May 2013 20:35

Idag kom Aftonbladet med en uppseende- och oroväckande undersökning: Nu har vi mindre sex än någonsin.  Lusten att ha sex har minskat dramatiskt, tydligen inte bara hos svenskarna utan rent allmänt i världen. Påfallande var att de grupper som avvek var sådana, där det är minst risk att de skaffar barn, "äldre mellan 66-74 år och kvinnor under 24 år."

Källa

 

De som vet att allt mänskligt beteende kan styras med modern mind control teknologi, för individer, grupper eller hela världsbefolkningen, och att de som styr vill minska populationen på vår planet ner till enbart en halv miljard, fattar snabbt misstanke, att denna tillbakagång av sexlusten också kan ha sin grund i hjärnkontroll. Misstanken förstärks när AB kommer med nya detaljer om sexundersökningen:

"I glesbygden och i övre Norrland.
Det är där människor har mest sex och är mest tillfredsställda, visar Aftonbladet/United minds undersökning.
"

Det är just i dessa områden mobiltelefontäckningen är som sämst och just denna teknologi missbruks mycket för tanke- och lustkontroll.

Intervjun nedan mellan svensken Henrik Palmgren från Red Ice Radio och den finska läkaren Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde tar delvis upp ämnen befolkningsminskning och mind control.

Titta även på Raunis intervju om mind control här.