Jesse Ventura: hög tid att legalisera Cannabis! Grattis Sara Skyttedal att du kickade marijuana sabotören Johan Ingerö

Saturday, 18 March 2023 12:57

Jesse Ventura blev mest känd som guvernör över Minnesota. I den här intervjun på London Real, som också vågade intervjua David Icke, berättar Ventura hur marijuana räddade hans fru från epileptiska anfall och kanske döden.

Källa Newsvoice

Min gode vän Anders Sydborg skrev en fantastisk bok om cannabis med sin sambo Ann-Sofie Jakobsson: Kungen av Plantor

"Ur boken: "I Mellansverige bor Anna med sin dotter Lina som är i 12-års åldern. Lina hade dagligen svåra kramper på grund av sin hälsosituation. Eftersom den traditionella vården allt för ofta misslyckas i lindring eller bot av många hälsoproblem och vårdinsatserna mestadels brukar innebär livslångt användande av syntetiska preparat samt kemikalier med mängder av biverkningar, söker många med ljus och lykta efter lösningar och naturliga alternativ. Anna började ge sin dotter cbd-olja. Med sex droppar 17 procentig cbd-olja morgon och kväll gick det plötsligt sex dagar mellan de epileptiska anfallen. Efter en ökning till 11 droppar morgon och kväll gick det 23 dagar mellan anfallen. Genom en naturprodukt som dessutom ger näring, stärkt immunförsvar och en mängd andra fördelar. Trots det ska den förbjudas och Gud nåde den som till råga på allt ger den till sina barn. I många länder samt i Sverige anses det mer än syndigt. Anna är dock jättelycklig över sin dotters kraftigt förbättrade hälsotillstånd och vill fortsätta ge sin dotter ett bättre liv, utan dagliga kramper och epileptiska anfall.

Varför är det inte tillåtet? Vilka är det som hindrar oss från att främja vår egen och våra barns hälsa?"

Pia Hellertz har skrivit en utmärkt recension om boken:

"Frågan är om jag inte just läst en av de viktigaste böcker som någonsin skrivits på svenska. Den ger lösningar och hopp. Den tog en och en halv dag att läsa. Jag kunde inte lägga den ifrån mig."

 

Hög tid att legalisera Cannabis i hela världen och även Sverige. Marijuana är förbjudet därför att Big Pharma förlorar mycket pengar på detta överlägsna läkemedel som dessutom hjälper mot mind control!

......

Sara Skyttedal: Jag vaknade med en hand på mitt lår

"Sara Skyttedal har rökt på

Nu vill hon se radikala förändringar av svensk narkotikapolitik. Hon vill att bruk av narkotika helt ska avkriminaliseras, oavsett substans.

– Jag får mitt knark utskrivet av en läkare och är ett positivt exempel på någon som bekämpat psykisk ohälsa, medan den som går den andra vägen sitter bakom lås och bom"

Skyttedal: Goda skäl att legalisera cannabis

 

Se även på WTV:

Cannabis och hampa måste skyndsamt legaliseras fullt ut;

Cannabis-olja räddade dödsdömd barn;

Jesse Ventura med sensationella Mind Control avslöjanden;

Jesse Venturas bevis på fjärrstyrning av människor: Manchurian Candidate;

 

https://youtu.be/lKMCdd4Dxwk