Trumps sista tal visar att han inte är fri, han saboterade för militären, Assange och Snowden

Thursday, 21 January 2021 05:16

Trumps sista tal som president blev en enorm besvikelse. Han önskar allt väl till den nya kriminella regeringen. Inget om att Biden är korrupt och främst under Kinas kontroll. Inget om Ratcliffes utpekande av Kina som valfuskare. Inget om det historiska valfusket både för hela USA och delstaten Georgia. Inget om de korrupta republikanska politikerna och domare. Inget om de kriminella massmedia.

Trots detta ljuger Trump och säger: "We put the American People in charge again".

Trump borde ha pekat på hur enormt ruttet etablissemanget är i USA. Det är en extrem skandal också att Trump inte benådade Assange och Snowden. Det värsta var dock att Trump inte införde krigsrätt och gav order om massarrest av den brottsliga eliten med Biden i spetsen.

Detta bekräftar misstanken att Trump är under mind control eller utpressad med en Epstein video (Google erbjuder inga sökresultat för det).

Under Ghislaine Maxwell rättegången vittnade Epsteins pilot den 30 november 2021, att inte bara Clinton och prins Andrew var på Epsteins ökända flygplan utan även Trump!

Trump har grovt lurat sina anhängare, främst militären. Han fick bra draghjälp av Q, som är en FBI psyops för att lura de hederliga och vakna.

Det måste ha förts ett osynligt mind control krig. De ljusa, godomliga krafterna från högre dimensionerna kan överstyra Reptiloidernas mind control men har tyvärr misslyckats i USA. Om detta ämne tiger även Simon Parkes.

Nu kommer många av de vita hattarna att mördas och många kommer att dö i ett inbördeskrig och efter Covidvaccinationerna som Trump också förespråkade, trots att han blev motiverad att bli politiker efter att hans barn fick allvarliga vaccinskador.

Den 20 januari 2021 blev det ett stort bakslag för de ljusa krafterna.

https://youtu.be/YtIcm_TWRlA

https://youtu.be/pZd10CY_ZKA

https://youtu.be/hhu3wN8Phm0