Odugliga PCR-Test ska ge oss Nanochips mot tallkottkörteln och stjäla DNA för mind control

2020-11-14 16:24

Uppfinnaren av PCR-testet har upprepade gånger varnat att det duger inte för en diagnos. Bara ca 7% av dem som testar positivt för Covis-19 har det verkligen. Elon Musk har helt rätt när han ifrågasätter PCR-testet. Att stoppa en pinne långt upp i näsan behövs inte för att komma åt DNA-sekvenser. Saliv skulle räcka som vid en normal topsning. Varför plågas folk med stick i näsan, som ibland blir smärtsam?

För att smygplacera ett Nanochip, också kallad Nanobot, så nära tallkottkörteln som möjligt, då den är vår förbindelseorgan till de högre dimensionerna. Gamla attacker mot den är mononatriumglutamat och framförallt fluor i tandkrämen.

Attacken mot tallkottkörteln ska blockera vårt andliga uppvaknande, så att vi får det svårare att komma upp till den 5. dimensionen.

PCR-test stjäl också vår DNA helt i onödan, då t o m WHO har bekräftat att Covid-19  inte år farligare än säsongens influensa. Chip och/eller DNA behövs för att sätta folk under mind control. Så blir vi lättare till fjärrstyrda robotar och inga människor längre.

När man googlar PCR test oduglig kommer bara två sidor på Google, så hård är censuren. Denna Google-konspiration bevisar också att PCR-Test har ett skummt syfte.

Jag kunde bara hitta en tysk film om detta:

https://youtu.be/cw-Ws7_GqFk