Christine Blasey Ford är CIA-asset som anklagar domaren Brett Kavanaugh

2018-09-30 18:42

källa;

Trump vill placera domaren Brett Kavanaugh i USA:s högsta domstol för att vara säkert, att inte den delen av domarna som kontrolleras av det Demokratiska partiet saboterar hans över 50 000 sealed indictments, åtal, som har förberetts för att sätta USA:s ledande pedofiler bakom lås och bom. Detta är en del av Trumps utlovade rengöring av träsket (draining the swamp). Denna bakgrund förtigs av de förljugna journalisterna som gärna skyddar pedofiler. Även ofria Fria Tider tiger om detta samband.

Eftersom nästan hela etablissemanget i USA består av satanistiska pedofiler och de är i stor panik att förlora makten genom barnsexuella avslöjanden (och annat), gör de allt för att stoppa Trumps nya domare Brett Kavanaugh. En del av detta sabotage mot domaren är dödshot mot hans familj och en lögnaktig smutskastningskampanj med sexuella anklagelser som påstås ha ägt rum på 1980-talet och som aldrig någon har klagat över eller nämnt tidigare under 35 år.

Fulmedia har med stor förtjusning visat vittnesmålet från Prof. Christine Blasey Ford mot Brett Kavanaugh. Problemet är bara att hon aldrig har anklagat tidigare, att ingen av hennes vittnen kan bekräfta händelsen och Kavanaughs dagbok visar att han var på en helt annan plats än den av Christine Ford utpekade.

Nu kommer bevis att tanten även är under CIA-kontroll, vilket torde vara spiken i hennes anklagelsekista.

Skandalöst är också att Juanita Broaddrick aldrig fick gehör för sin digra bevisning, att en ung Bill Clinton skulle ha våldtagit henne. Just de senatorer (Chuck Schumer och Dianne Feinstein) som under 1990-talet inte trodde på Juanita Broaddrick tror nu på Prof. Ford.

Liknande om det amerikanska pedofilträsket på WTV:

Hillary Clinton närmare fängelset: Mystery DOJ 757 to Little Rock;

Över 2 300 pedofiler arresterad i Operation “Broken Heart” i USA och alla tiger, men inte Red Ice;

Ofria Fria Tider och Samnytt hjälper USA tortera barn. Styrs av samma satanistiska kraft;