5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs

Tuesday, 08 August 2017 21:06

källa

Simon Parkes varnar för 5G i mobilnätet i sin senaste podcast från den 6 augusti 2017. 5G skall för det mesta byggas ut via främst kinesiska satelliter för att minska våra möjligheter att stoppa denna extremt farliga teknologi. Den sprider AI i kroppen genom att placera i oss ett slags negativa 4D varelser. Så skall människornas nervsystem kontrolleras. Med detta skall våra hjärnor omprogrammeras så att vi blir robotar, eller hubotar enligt SVT-serien äkta människor. Detta är den transhumanistiska agendan. Då är vi inga människor längre!

5G analysen ger Simon Parkes på 1:20:30 radioshowen.

Stoppa AI och idioten och Digitaliseringsministern Peter Eriksson (MP) omedelbart!

Rösta på vårt nya parti populisterna som vill stoppa vansinnet genom att införa mobilteknologi som enbart sänder skalärvågor via marknätet. Då kan ingen avlyssna våra telefonsamtal längre, mobilbatterierna laddas upp medan vi talar och LM Ericsson kan blomstra igen genom att ändra mobilmasterna. När 5G skall spridas via satelliter 2020 blir Ericsson inte fet.

Detta tips kom till WTV för några veckor sedan:

Hej Henning! Du gör ett fantastiskt jobb :-) Jag fick reda på att det nya 5G systemet jobbar med spinmodulation, vilket är det samma som vortexmodulation, eller skalärvågsmodulation. Långitudinell våg modulation skulle man också kunna kalla det. Jag skulle vilja att du frågar Meyl vad han tror om det här. 4G och WiFi systemet jobbar ju med dom farliga frekvenserna runt 2,5 GHz Dvs Här får man endast kraftiga störningar av cellresonansen. I 5G systemet kommer man att använda frekvenser runt 15 GHz i stället vilket borde vara lagom för att i stället modulera vågen i 2,5 GHz vilket är cellresonansen. Kan man dessutom på cellresonansen modulera med DNA frekvensen så har man ett fullskaligt Mind Control System. Det här jag beskriver nedan har vi redan i Sverige och det kan vara med detta system, eller snarare det är med detta system man läser av skalärvågor. Det kan vara mottagaren för Mind Control Systemet, men man kallar det för att man läser av svaga signaler från rymden men, det är just vad skalärvågor är (svaga signaler från rymden) Vi har LOIS i Växjö, liksom LOFAR (som har anläggningar på ett flertal platser) är alltså ett radioteleskop som lyssnar efter svaga signaler från rymden. LOIS använder Thidés tripolantenner för att kunna ta emot även spinmodulation(== skalärvågsmodulation) och kunna få ut än mer data från mottagarsystemet. För 5G så innebär Thidés upptäckt om spinmodulation(Egentligen Teslas upptäckt) alltså att man kan överföra betydligt mer data med samma bandbredd och sändareffekt. 5G använder betydligt högre frekvenser, Genom att använda höga frekvenser och strålformande antenner så kan man rikta antennloben mot den enhet man vill kommunicera med. Detta gör att man kan ytterligare sänka effekten på basstationerna (Sänkt elförbrukning kombinerat med större bandbredd är ju ett av målen med 5G. 5G kommer alltså att innebära lägre strålningsnivåer. Möjligen har dom rätt i detta med lägre strålningsnivåer eftersom man nu kommer att använda just skalärvågor i stället(och det låter ju bra) men använder man systemet för Mind Control vilket man troligen kommer att göra, då är det fruktansvärt. Det här måste belysas innan det är för sent. Framför allt att systemet inte används på ett otillbörligt sätt (vilket man troligen redan gör). Jag heter ..... och är elektroingengör och har tittat på det här ett tag och förstår vad det innebär. Jag har även studerat Meyls forskning, ett stort tack till dig med alla dina intervjuer. Såg även din film om Estonia. Förjävligt alltihop med den mörkläggningen. Du kan nå mig på ...  om du behöver något bollplank i olika frågor. Men jag skulle vilja att du kontaktar Meyl om mina teorier ovan och vad han tror om det. Med vänlig hälsning /M