Israel skall vara glad om de får behålla sina gränser från 1967

Wednesday, 31 July 2013 17:44

Källa

John Kerry (Skull and Bones) bör konfrontera Israel med de argument som kommer fram i filmerna nedan, där ärliga judar presenterar skrämmande fakta, för att Israel skall inta en mera ödmjuk position i fredsförhandlingarna.

1. De flesta judar som bor i Israel är inga semiter utan khazarer, ursprungligen från Ryssland. Semiterna är framförallt palestinierna som har systematiskt fördrivits på många bestialiska sätt. (I Balfour-deklarationen lovade sionisterna att inte använda våld.)

2. Även om de flesta judar vore semiter så ger detta ingen rätt att komma tillbaka och driva ut de semiter (palestinier) som nu lever där efter mer än 2 000 år.

3. 1934 grundade Stalin på japanskt initiativ en ren judisk stat mellan Ryssland och China/ Mongoliet, Birobidjan. Där levde vid WWII:s slut mer än en miljon judar i fred och goda förhållanden. Varför lanserades alla förföljda judar inte dit? Staten finns även idag.

4. FN har varit vänlig och generös mot Israel när det grundades 1947, men tolererar inte ockupationen från 1967.

5. I Israel härjar rasism av den värsta sorten. Även de judar som härstammar från de gamla semiterna som en gång bodde i det heliga landet, de ca. 10 % sepharder, förtrycks av khazarerna, för att inte tala om alla mörkhyade judar från andra arabiska länder eller arabiska medborgare med israelisk pass.

Källa: http://lassewilhelmson.wordpress.com/

Det finns alltså inga folkrättsliga, moraliska eller vettiga skäl som ger någon en rätt att fördriva palestinierna 1947 genom sionistisk terrorism (Sterngäng etc.). De flesta judar som landade i Palestina under 1930- och 1940-talet hamnade dock ofrivilligt där, som offer för en grym konspiration, som Rothschild-sionister låg bakom. De gjorde en deal med Hitler, Haavara-avtalet från 1933, att enbart de judar som flydde från Hitlers förföljelser till Palestina, fick behålla sin förmögenhet. Valde de ett annat land, fick Hitler råna deras förmögenheter. De flesta judar ville nämligen inte till det tråkiga och torra Palestina. Då många judar på ett ofrivilligt sätt hamnade i Palestina och nu har slagit rötter där, är det en fair kompromiss, om de får behålla Israel, dock i de gränser som är godkända av FN, nämligen de från före kriget 1967.