Det finns små + stora grå utomjordingar, de flesta är onda, under AI, Archonternas kontroll, lockdown i solsystemet

Sunday, 14 August 2022 21:10

Källa

Här kommer en bra och kort sammanfattning om De Små Grå, en av Reptilernas falska flaggor. De små har i motsats till de stora (bild) inga själar utan är enbart negativt programmerade bioroboter.

Viktigt att veta är att Dr. Michael Salla, Helena Danaar och Megan Rose sprider lögn under hård Mind Control med påståendet att "positiva" krafter som the Galactic Federation of Worlds har befriat jorden från baserna som De Små Grå och Reptiloiderna hade på månen och Antarktis. Dessa extremt negativa grupper, även kallad Orion-group, är inte bara kvar på jorden utan har t o m förstärkt sina maktpositioner här genom att Interplanetary Corporate Conglomerate (LCC) har förhängt en lockdown över hela vårt solsystem. Därför blir allt hela tiden sämre. I Sverige är det i stort sätt ingen som fattar denna galopp, denna extrema fara!

I Sverige vet folk inte vem den egentliga fienden är. De som dillar om den djupa staten, WEF/Klaus Schwab eller bankirer hjälper den egentliga fienden, Archonterna och Reptiloiderna att gömma sig framgångsrik.

 

 

Se även på WTV:

Our Solar System is Galaxies Trash Can for most Negative: Archons, Reptilians, Tall Whites, Galactic Federation of Worlds;

På jorden syns mest den negativa minoriteten av Plejadierna, gå inte på deras livsfarliga lögn!;

Pågår det ett rymdkrig i vårt solsystem? För att befria oss?;

The Galactic Federation puts Implants into People without consent, that is a cosmic No-No;

 

 

https://youtu.be/k_wuGXm8rJg

 

https://youtu.be/yhqVy9MoQ9o