Vem vill sälja fri-energi maskiner i Sverige? Jag behöver en i min kamp mot Vattenfalls ocker

Tuesday, 02 July 2019 16:34

I början på året 2018 bestred jag Vattenfalls fakturor som tillhandahåller elledningar till min stuga i Rejmyre. Rättslig grund: ocker.

Vattenfall undvek diskussionen och förhöll sig helt passiv. Jag slutade betala ockerfakturorna, Vattenfall teg. Sommaren 2018 var det två strömavbrott p.g.a. stormigt väder. Elen var borta i flera dygn i Rejmyre trakten.

I början på mars 2019 kom plötsligt en sammanställning med alla fakturor under det senaste året med krav på betalning, annars skulle det bli betalningsföreläggande genom KFM. Bra tänkte jag, då blir det en rättslig prövning. Vad Vattenfall dock förteg var att de också stängde av elen, utan förvarning! Mitt i vintern! Vet ej hur mycket som frös sönder.

Även för de månader då elen varit avstängd debiterar Vattenfall över 600 kr, för ett nät som avbetalades av svenska folket för länge, länge sedan. De tar väl en avgift bara för möjligheten att kunna djävlas med sina ofrivilliga kunder. Deras monopol borde slås sönder. Sverige är en skattediktatur, då Vattenfall ägs av den korrupta svenska staten.

Nu hoppas jag att ta elen ur ”luften”, som Nikola Tesla gjorde för över 100 år sedan. Hans patent finns kvar men är förtryckta. Tusentals uppfinnare blev mördade när de utvecklade samma maskiner som Tesla.

Men sedan ca 15 år tillbaka överlever allt fler uppfinnarjockar. Problemet idag är mera att all försäljning av fri-energi apparater blockeras av de mörka bakgrundskrafterna. Men jag har så pass bra andligt skydd att jag skulle kunna sälja sådana maskiner i stor omfattning världen över, med Rejmyre som försöksstation. Det skulle sätta den lilla bruksorten på kartan och skapa jobb.

Tiden där vi förslavas av dyr el är över nu!

Hör gärna av er till mig, Henning Witte, tel 070 727 85 25, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it eller använd den anonyma tipsfunktionen på White TV.

Jag blir naturligtvis avlyssnad av allsköns underrättelsepatrask, men glöm inte att den ljusa, den gudomliga sidan, har förstärkt skyddet för allt fler i dessa dagar, där vi och hela planeten stiger upp till en högre medvetenhet.

Annat om fri energi på WTV:

Tesla uppfann Fri Energi Teknologi redan för över 100 år sedan;

Nikola Tesla fick aldrig Nobelpriset. Nobelkonspiration mot fri energi;

Paul Pantone troligen mördad för sin fria energi uppfinning GEET,

Om du hotar oljeindustrins intressen lever du kortare;

Magnetiska monopoler ger fri energi;