Mugabe och krokodilen Mnangagwa anklagas för folkmord på Ndebele i Gukurahundi massakern

Friday, 24 November 2017 18:47

källa;          New documents claim to prove Mugabe ordered Gukurahundi killings

Fulmedia skyddar alltid de mäktiga, i synnerhet när det handlar om reptiloider. Att Robert Mugabe är reptiloid är ganska känd. Det var därför han kunde hålla sig så länge vid makten och förtrycka sitt folk på ett så fruktansvärt sätt utan att någon kom till undsättning. Dessutom har de tillgång till hemlig medicin som gör att de åldras långsammare. Om hans efterträdare Emmerson Mnangagwa är inte mycket känt. Men om han kallas för krokodilen, så tyder detta starkt på att även han är en kroppsväxlande reptil. Sådana kallas ofta i fokmunnen för krokodiler. I den delen av Afrika känner dessutom de flesta människorna till problemet med reptiloiderna som de kallar för Chitauri, vilket betyder ormens barn. Min svåger, som bor i Malawi, har bekräftat detta för mig. Därför kommer inte mycket att förbättras i Zimbabwe efter maktskiftet.

Nu kommer det fram i brittiska media att både Mugabe och Mnangagwahar har mycket blod på sina händer. De anklagas för folkmordet på Ndebele stammen som går under begreppet Gukurahundi massakern mellan 1983 och 1987. Minst 20 000, många kvinnor och barn, förintades. Utan männsikooffer är det svårt att få maktpositioner på den här fängelseplaneten. Så har det alltid varit.

Varför tar inte DN. AB, SR eller SVT upp dessa hemska fakta???

Daily Mail avslöjar nu att säkerhetstjänsten i Zimbabwe har hotat Mugabe med att avslöja hans ledande roll i folkmordet på Ndebele folket, om han inte lämnar makten:

"Zimbabwe's new leaders vowed to expose how Mugabe secretly ordered the massacre of 20,000 tribespeople - including pregnant women who were BAYONETED - unless he ‘volunteered’ to resign

  • * Dictator was told that secret police files would be released about orders to kill
  • * Mugabe received a chilling visit from general who the led the military coup
  • * He was told if he remained 'defiant and arrogant' then documents released
  • * Mugabe was also told that his wife Grace would not be protected from the mob "

"Nordkorea har bestämt sig för att sköta sin VM-uppladdning på plats i Afrika. I Robert Mugabes Zimbabwe, närmaste bestämt – ett annat land med en annorlunda syn på demokrati. Det räcker med en snabb historisk skrapning för att hitta starka band mellan de två staterna.

När Mugabe ledde revolten mot det vita Zimbabwe under det tidiga 80-talet behövde han vältränade, väpnade styrkor för att kunna hålla landet i sitt järngrepp. Ndebele-folket från Matabeleland-provinserna nere i väst (som tidigare gjort gemensam sak med Mugabe i revolten) hotade regimen, vilket fick Mugabe att slå till med full kraft.

Hans beryktade elitförband den Femte Brigaden ledde Gukurahundi, en massaker som Ndebele än idag kämpar för att få betecknat som ett folkmord. Uppgifterna varierar, men minst 7000 och förmodligen upp mot 20 000 ndebele – de flesta civila – ska ha slaktats av brigaden.

Soldaterna var disciplinerade, stenhårda och vältränade. Det var Robert Mugabes inspiratörer och vänstervänner som stått för utbildningen.

Vilka lärarna var?

Nordkorea." skriver AB 2010

Men även Mugabes efterträdare Mnangagwa har Ndbele-blod på sina händer:

Zim expats remember Mnangagwa's role in Gukurahundi massacres

 

Se mer om Afrika och reptilkonspirationen på WTV:

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;