Jüri Linas och Steve Ahlbergs nya film Illusionernas labyrint är så brisant, att redan trailern saboteras på YouTube

Friday, 05 August 2016 18:37

 

Jüri Lina har lagt ut en trailer på sin nya film ILLUSIONERNAS LABYRINT på sin hemsida och på YouTube. Filmen går inte att hitta på Google och den på hemsidan är störd. Innehållet är tydligen alldeles för farligt för etablissemanget, så censuren slår till tidigt.

Här kan ni se trailern, vars räkneverk inte fungerar heller. Sedan följer en intervju med filmskaparen Jüri Lina och hans assistent Steve Ahlberg. Precis som under Sovjetunionen är Lina tvungen att premiärvisa filmen på hemlig ort, då annars kriminella element utövar påtryckningar hos bioägaren. Hos filminstitutet är de två portatde för länge sedan.

I filmen säger den estniske psykiatern Ilmar Soomere att man kan bli av med hjärntvätt om det finns någon annan som ställer upp för den som har blivit hjärntvättad och hänvisar till en annan värdegrund, så att det uppstår en äkta mångfald (utan uniform), som hjälper oss att bli av med falska uppfattningar om livet. I dagens Sverige har dolda kommunister och feminister ockuperat statliga institutioner och breder ut sig genom att pracka på oss ett ensidigt och odemokratiskt tänkande, såsom Svenska Filminstitutets VD Anna Serner (marxist och feminist) gör. Hon accepterar endast EN värdegrund, marxistisk, och kallar detta för mångfald.

Denna film representerar den röst som ställer upp för de duperade och säger ifrån genom att presentera dolda fakta. Låt tittaren själv få välja vad hon eller han tror på. Behöver vi verkligen någon illvillig och korkad förmyndare som bestämmer över oss?

Annat om Jüri och Steve på White TV:

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

Jüri Lina avslöjar kommunismens och frimurarnas ohyggliga brott med ny film om spanska inbördeskriget;

Jüri Lina och Steve Ahlberg presenterar sin nya film Januseffekten Baals slavar;

Sovjetunionen mördade miljontals av sina krigsinvalider;

Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok;