Hemlig UFO-historia bevisar att andra har makten än de officiella, Roswell krasch genom skalärvapen

Tuesday, 16 February 2016 21:46

Läkaren Dr. Steven Greer berättar den hemlighållna UFO-historien, som bevisar att våra politiker och andra officiella chefer inte har makten på jorden, utan andra, hemliga krafter i bakgrunden. Han ser mycket reptiloid ut och är kanske en av de mycket sällsynta varelser som har 50% mänskliga gener och 50% reptiloider, vilket vanligtvis ger dem möjligheten att växla mellan en människokropp och en reptil (s.k. shapeshifter). Kropparna är i alla fall bara ett hologram av skalärvågor. Dessa mycket begåvade varelser är ofta en del av de hemliga makthavarna, vilket skulle kunna förklara, varför Dr. Greer har så extremt högt uppsatta kontakter i USA.

Tack vare David Icke och många andra ljusa krafter har reptiloiderna numera blivit så pass trängda, att vissa har fått tillstånd att hjälpa människorna istället för att förtrycka eller äta dem. Steven Greer och Simon Parkes är sådana positiva riddare, som hjälper att befria oss från Prison Planet. Det skall de ha all tack för.

Den nästan 4 timmar långa föreläsningen är värd varenda minut. Det vimlar av scoops, t.ex.:

Marilyn mördad av den personifierade ondskan James "Jesus" Angleton den 5 aug 1962

1. Mossad och CIA höjdaren James Jesus Angleton gav den 3 augusti 1962 order att mörda Marilyn Monroe, då hon hotade prata om UFO-relaterade ämnen, för att få Kennedy tillbaka i sängen.

2. Kennedy ville också avslöja utomjordiska ämnen.

3. Nixon ville det, men slapp döden och fick bära hundhuvud för Watergate istället.

4. CIA-chefen William Colby ville hjälpa människorna på sin ålders höst. Sedan självmördades han och flöt på Potomac river.

5. USA hade redan i slutet av 1940-talet skalärvapen med Tesla-teknologi, som är snabbare än ljuset. Dessa sköt ner 3 UFO:s med små grå vid Roswell.

6. Walt Disney var en CIA-man som hjälpte till att förlöjliga UFO-fenomenet.

7. UFO:s, som Hitler redan hade (Vril och Haunebu serien), sätter gravitationen ur spel och flyger med fri energi.

8. SDI-programmet under Ronald Reagan handlade främst om skalärvapenteknologi. Reagan motiverades med utomjordisk hot mot oss.

9. Greer visar listor med underjordiska baser i USA, Deep Underground Military Bases = DUMB

10. Allt som är för oss sedan 70 år hemlighållen teknologi ligger under jorden eller i rymden.

11. Det amerikanska företaget EG&G tillverkar nanochips för mind control.

12. Mind control i USA på 1950-talet och senare. Att höra röster i huvudet är gammal teknologi och inte en sjukdom. Han går in på neurophone uppfinningen och neurocybernetics. Viktigt dokument 2 tim 54 min.

13. Google och YouTube skruvar ner siffrorna för oönskad information extremt mycket.

14. Bankerna ger pengar i hemlighet till svarta och därmed kriminella projekt.

Tack för tipset!

Denna kommentar kom 2016-02-21:

Hej! Jag såg på dr Steven Greer som låg ute på den här sidan och jag läste också det som stod skrivet i samband med detta. Steven Greer lär jobba för en speciell agenda som verkar väldigt vettig men för oss människor i slutänden är den kanske inte så nobel som den verkar. Det finns personer i andra länder som jobbar för samma agenda. Det sägs ha varit tre ufo:s som kraschade i New Mexico, en i Roswell i början av juli 1947, en annan i San Augustin samma vecka. En tredje ska hänt 25 mars 1948 i Aztec. Greer tog också upp Stan Romanek och att de utomjordingar som kidnappar oss är robotar och det är amerikanska militären som ligger bakom. Han sa att man kan se att de rör sig som robotar, detta stämmer ju tyvärr inte på alla aliens, de flyter fram. Dessutom har s k ufoabductions förekommit flera hundra tår tillbaka i tiden. Även s k cattlemutilations, det finns ett fall dokumenterat i England där ett antal får blev utsatta under 1700-talet. Stan Romanek sitter eller har suttit inne nyligen för barnpornografibrott, därför blev jag förvånad att Greer tog upp honom. Greer går som så många andra inom det här området ut med både information och desinformation. Det finns personer som har känt honom länge och säger att han på senare år verkar hotad på något sätt. Hans budskap är ju att alla utomjordingar är goda vilket förmodligen inte är sant. Det är också konstigt att CIA-chefen valde att bli "briefad" av honom, varför inte Stanton Freedman som har hållit på sedan 60-talet eller någon annan som har hållit på med det här längre än Greer. Är också konstigt att han inte har lyckats ta ett foto på sig själv tillsammans med de högt uppsatta personer han säger sig ha träffat, åtminstone någon av dem. Han talar också om hur mycket pengar han har förlorat på att sluta jobba som doktor men nästa stund talar han om hur mycket pengar han har lagt ner på projektet och jag tror han har en jättebelöning för den som kan bidra till att s k zeropointenergy blir verklighet. Det är ju ingen hemlighet att Lawrence Rockefeller har stöttat honom med pengar men han är ju död nu. Det jag egentligen vill framföra med den här kritiken är att man inte bara ska lyssna på en person, lyssna runt på många både ufo-researhers, visselblåsare och reportrar inom det här området, Linda Moulton Howe och Jim Marrs är reportrar som har hållit på väldigt länge. Jag kan också tipsa om att titta på Linda Moulton Howe Contact in the dessert från 2014, den är lång men intressant, jag tror att det är i slutet av den föreläsningen hon tar upp Anthony Sanchez bok Extraterrestial highway, i den får man också en bit av sanningen. Man får förhoppningsvis en bit sanning från alla och kan därmed så småningom få pusselbitarna att passa. Sist vill jag tipsa om en film på där man tar upp historiken i USA om ufo-fenomenet, ungefär som Greer gjorde men kanske lite mer neutralt, den är en knapp timme lång, den ligger på youtube på ufotv och heter UFOs, Kennedy, Nixon and the Alien Presence. Mvh A